Brukervilkår og Personvern

Ditt personvern er viktig for Norsk-Israelsk Handelskammer. Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende. For å forsikre oss om at dine personopplysninger behandles på en sikker måte, er det kun styret til Norsk-Israelsk Handelskammer som har tilgang til informasjonen du gir oss.

Personopplysninger
Personopplysninger (navn, adresse og telefon) som vi registrerer ved henvendelse via Kontaktskjemaet, Nyhetsbrev-skjemaet og Bli Medlem-skjemaet er nødvendige for administrasjon av kundeforholdet. Norsk-Israelsk Handelskammer bruker ikke denne informasjonen til noen andre formål. Vi verken selger eller sprer disse personlige opplysningene til noen tredjepart. Du kan få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg ved å ta kontakt via e-post post [at] scalecommunication.com eller besøke bruker-siden til Nyhetsbrevet. På denne måten kan opplysningene også endres eller slettes.

Informasjonskapsler
Når du besøker vår nettside registrerer vi automatisk informasjonskapsler (cookies) og IP-adresser. Cookies er små informasjonsfiler som en internettside overfører til din harddisk, som registreres gjennom din IP-adresse (internettilkobling). Våre informasjonskapsler inneholder ikke informasjon som kan identifisere personer. Vi bruker denne typen informasjon for å forstå og tolke trafikkmønstrene på nettstedet og forberede standarden på nettsiden – noe som igjen kommer deg som bruker til gode.