Den prisvinnende israelske teatergruppen Hanut31 kommer i  høst til Norge. Gruppen står på scenen under Bergen Fringe Festival den 6. september, melder Miff.no. «Dette er en stor mulighet til å utvide og styrke de kulturelle båndene mellom Israel og Norge. Vi er henrykt over å ha blitt valgt ut til å være en del av programmet til Bergen Fringe Festival 2019. Vi tror det er svært viktig å fremme kulturutveksling og samhandling, og vise fram positive sider og fremragende prestasjoner i Israel, da det meste av medieoppmerksomheten kun dreier seg om det politiske aspektet", sier gruppen i en pressemelding som siteres av Miff.no. Tel Aviv-gruppen skal fremføre stykket «Radio Play», en teatralsk adapsjon av et radioskuespill. Slik presenterer Hanut31 teaterstykket: «Radio Play er en udødelig historie om den hemmelige agenten Patrick Kim og hans spennende eventyr. En humoristisk teatralsk opplevelse med objekt-teater og enestående lydeffekter. Dette er et unikt show med et helt nytt visuelt bilde og et lydspråk som vil inspirere både profesjonelle og andre tilskuere». Historien om Patrick Kim er basert på en bokserie som ble publisert i Israel fra 1960- til 1980-tallet. Bøkene var i mange år en bestselger i Israel. Hanut31 står på scenen i Kongesalen på Cornerteateret klokken 18.30 den 6. september, oppllyser Miff.no, som ber interesserte følg med på Bergen Fringe Festival for oppdaterte tider.

Den prisvinnende israelske teatergruppen Hanut31 kommer i  høst til Norge. Gruppen står på scenen under Bergen Fringe Festival den 6. september, melder Miff.no. «Dette er en stor mulighet til å utvide og styrke de kulturelle båndene mellom Israel og Norge. Vi er henrykt over å ha blitt valgt ut til å være en del av programmet til Bergen Fringe Festival 2019.

Vi tror det er svært viktig å fremme kulturutveksling og samhandling, og vise fram positive sider og fremragende prestasjoner i Israel, da det meste av medieoppmerksomheten kun dreier seg om det politiske aspektet”, sier gruppen i en pressemelding som siteres av Miff.no.

Tel Aviv-gruppen skal fremføre stykket «Radio Play», en teatralsk adapsjon av et radioskuespill.

Slik presenterer Hanut31 teaterstykket: «Radio Play er en udødelig historie om den hemmelige agenten Patrick Kim og hans spennende eventyr. En humoristisk teatralsk opplevelse med objekt-teater og enestående lydeffekter. Dette er et unikt show med et helt nytt visuelt bilde og et lydspråk som vil inspirere både profesjonelle og andre tilskuere».

Historien om Patrick Kim er basert på en bokserie som ble publisert i Israel fra 1960- til 1980-tallet. Bøkene var i mange år en bestselger i Israel.

Hanut31 står på scenen i Kongesalen på Cornerteateret klokken 18.30 den 6. september, oppllyser Miff.no, som ber interesserte følg med på Bergen Fringe Festival for oppdaterte tider.