Israels Bar-Ilan-universitet er driver opplæring av kvinnelige Yazidi ledere for å hjelpe deres samfunn til å komme seg etter posttraumatisk stresslidelse (PTSD) som mane ble pådratt av terrororganisasjonen IS sine herjinger. 6.500 Yazidi kvinner og barn ble kidnappet av ISIS siden 2014. Mange klarte å rømme eller ble frigjort, men opp til 3000 er fortsatt savnet. Mange av disse overlevende har ingen tilgang til ressurser til mental helse. En gruppe kvinnelige ledere fra Yazidi-samfunnet fikk der fornylig opplæring fra Israels Bar-Ilan universitet, slik at de kan dra hjem igjen med ferdighetene for å behandle posttraumatisk stresslidelse (PTSD) i det større samfunnet, skriver United With Israel. Se mer her: https://www.youtube.com/watch?v=eY06SayMjdg

Israels Bar-Ilan-universitet er driver opplæring av kvinnelige Yazidi ledere for å hjelpe deres samfunn til å komme seg etter posttraumatisk stresslidelse (PTSD) som mane ble pådratt av terrororganisasjonen IS sine herjinger. 6.500 Yazidi kvinner og barn ble kidnappet av ISIS siden 2014.

Mange klarte å rømme eller ble frigjort, men opp til 3000 er fortsatt savnet. Mange av disse overlevende har ingen tilgang til ressurser til mental helse.

En gruppe kvinnelige ledere fra Yazidi-samfunnet fikk der fornylig opplæring fra Israels Bar-Ilan universitet, slik at de kan dra hjem igjen med ferdighetene for å behandle posttraumatisk stresslidelse (PTSD) i det større samfunnet, skriver United With Israel.

Se mer her:

https://www.youtube.com/watch?v=eY06SayMjdg