Sett av tid i september, nærmere bestemt 16-19., og delta på handelskammerets planlagte delegasjon til den store innovasjonsfestivalen i Tel Aviv, DLD innovation Festival i Tel Aviv. Norsk-Israelsk Handelskammers leder, Willy David Ekre, opplyser at handelskammeret kommer til å arrangere et opplegg for norske selskaper og miljøer i forbindelse med DLD Innovation Week, disse dagene. Tel Aviv ligger langt framme i å få startup-økosystemet til å bli en skikkelig verdiskapingsmotor – Israel er Startup nation!  DLD Tel Aviv Innovation Festival 16.-19. september er en god anledning til å utforske miljøene og støvsuge Tel Aviv for idéer, kontakter og fremtidige samarbeidspartnere.  «Vi ser for oss at Innovasjonsfestivalen er rammen, og noe vi deltar på, men at vi også lager vår egen event med de norske selskapene som er der, hvor kan du kan invitere kontakter, så inviterer vi relevante miljøer som investorer, kunder, partnere, media. I tillegg får vi til møter/besøk med huber av ulik art der nede - litt etter hva du ønsker deg,» forteller Willy David Ekre. Vil du vil være en del av denne delegasjonen så må du melde tilbake så snart som mulig. Handelskammeret vil søke om støtte og regner med at du får dekket ca 5 000 til noen av reiseutgiftene dersom du melder deg på og ikke har tilstrekkelige kommersielle inntekter. Det er begrenset med plasser, så vær rask. Send søknad til: post@nihk.org merk mailen med «DLD Tel Aviv 2019» Delagasjonen er støttet av Den Norske Ambassaden i Tel Aviv og arrangeres som et samarbeid mellom Norsk Israelsk Handelskammer, og Oslo International Hub Norges ambassade i Tel Aviv Ønsker du å delta finner du mer informasjon på  https://www.dldtelaviv.com/2019/index.php      Du kan også se denne videoen fra 2018: https://www.youtube.com/playlist?list=PLl5_C-26lCmy0WxPfVGcTDkUc96tqnTQ  

 Sett av tid i september, nærmere bestemt 16-19., og delta på handelskammerets planlagte delegasjon til den store innovasjonsfestivalen i Tel Aviv, DLD innovation Festival i Tel Aviv. Norsk-Israelsk Handelskammers leder, Willy David Ekre, opplyser at handelskammeret kommer til å arrangere et opplegg for norske selskaper og miljøer i forbindelse med DLD Innovation Week, disse dagene.

Tel Aviv ligger langt framme i å få startup-økosystemet til å bli en skikkelig verdiskapingsmotor – Israel er Startup nation!

 DLD Tel Aviv Innovation Festival 16.-19. september er en god anledning til å utforske miljøene og støvsuge Tel Aviv for idéer, kontakter og fremtidige samarbeidspartnere. 

«Vi ser for oss at Innovasjonsfestivalen er rammen, og noe vi deltar på, men at vi også lager vår egen event med de norske selskapene som er der, hvor kan du kan invitere kontakter, så inviterer vi relevante miljøer som investorer, kunder, partnere, media. I tillegg får vi til møter/besøk med huber av ulik art der nede – litt etter hva du ønsker deg,» forteller Willy David Ekre.

Vil du vil være en del av denne delegasjonen så må du melde tilbake så snart som mulig. Handelskammeret vil søke om støtte og regner med at du får dekket ca 5 000 til noen av reiseutgiftene dersom du melder deg på og ikke har tilstrekkelige kommersielle inntekter. Det er begrenset med plasser, så vær rask.

Send søknad til: post@nihk.org merk mailen med «DLD Tel Aviv 2019»

Delagasjonen er støttet av Den Norske Ambassaden i Tel Aviv og arrangeres som et samarbeid mellom Norsk Israelsk Handelskammer, og Oslo International Hub Norges ambassade i Tel Aviv

Ønsker du å delta finner du mer informasjon på

 https://www.dldtelaviv.com/2019/index.php     

Du kan også se denne videoen fra 2018:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLl5_C-26lCmy0WxPfVGcTDkUc96tqnTQ