Etter år med Coca Cola og Google er Netflix  på topp "Globes" merkevareklassifisering., Netflix  overtar etter hvert som streaming-erobrere kringkaster-TV, og folks vaner endres, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Med Coca Cola og Google lenge på topp "på Globes" rangering av Israels ledende merkevarer, har Netflix lett hoppet over dem alle og fanget kronen. Streaming har seiret over tradisjonelt kringkastet innhold og har endret TV-vanene våre, og Israel er intet unntak, melder avisen. Det tilbyr kule serier som alle snakker om og dokumentarer om alle emner i verden. Netflix har uendelig innhold for en vanlig månedlig avgift som ikke skader bankkontoen din for mye. Selv en prisstigning på 17,5% for sine tjenester i Israel, fra 40 til 47 kroner per måned, kunngjort av selskapet de siste ukene, ble akseptert med relativ av forbrukerne og møtt med få protester. Grunnet dårlig publisert informasjon fra Netflix har det likevel vært vanskelig å anslå hvor mange abonnenter Netflix har i Israel. Noen bransjekilder snakker om undersøkelser som viser ifølge Globes at antallet er minst 500 000. For sammenligningens skyld har Cellcom TV og Partner TV tilsammen mindre enn 400 000 abonnenter.

Etter år med Coca Cola og Google er Netflix  på topp “Globes” merkevareklassifisering., Netflix  overtar etter hvert som streaming-erobrere kringkaster-TV, og folks vaner endres, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Med Coca Cola og Google lenge på topp “på Globes” rangering av Israels ledende merkevarer, har Netflix lett hoppet over dem alle og fanget kronen.

Streaming har seiret over tradisjonelt kringkastet innhold og har endret TV-vanene våre, og Israel er intet unntak, melder avisen.

Det tilbyr kule serier som alle snakker om og dokumentarer om alle emner i verden. Netflix har uendelig innhold for en vanlig månedlig avgift som ikke skader bankkontoen din for mye.

Selv en prisstigning på 17,5% for sine tjenester i Israel, fra 40 til 47 kroner per måned, kunngjort av selskapet de siste ukene, ble akseptert med relativ av forbrukerne og møtt med få protester.

Grunnet dårlig publisert informasjon fra Netflix har det likevel vært vanskelig å anslå hvor mange abonnenter Netflix har i Israel. Noen bransjekilder snakker om undersøkelser som viser ifølge Globes at antallet er minst 500 000. For sammenligningens skyld har Cellcom TV og Partner TV tilsammen mindre enn 400 000 abonnenter.