Nir Yitzhak er en kibbutz i den nordvestlige Negev-ørkenen i Israel, som ligger mindre enn to mil fra Gazas grense. Mens mange som leser om spenningene ved grensen mellom Israel og Gaza kan være nølende med å besøke distriktet, nøler ikke andre fra hele verden, jøder og ikke-jøder, til å melde seg frivillig i disse samfunnene. De frivillig, som også kan melde seg på i Norge, står for en stor del av logistikk-arbeidet til den israelske hæren, og det finnes også gode tilbud for nordmenn. Her kan du lese mer om Sar El,  Den israelske TV-kanalen i24New har intervjuet tidligere deltakere som du kan se her.

Nir Yitzhak er en kibbutz i den nordvestlige Negev-ørkenen i Israel, som ligger mindre enn to mil fra Gazas grense. Mens mange som leser om spenningene ved grensen mellom Israel og Gaza kan være nølende med å besøke distriktet, nøler ikke andre fra hele verden, jøder og ikke-jøder, til å melde seg frivillig i disse samfunnene.

De frivillig, som også kan melde seg på i Norge, står for en stor del av logistikk-arbeidet til den israelske hæren, og det finnes også gode tilbud for nordmenn. Her kan du lese mer om Sar El

Den israelske TV-kanalen i24New har intervjuet tidligere deltakere som du kan se her.