Ved hjelp av en teknologi som tar vanndamp i luften og produserer rent, trygt drikkevann, reduserer det israelske firmaet Watergen forurensning produsert av plastvannflasker. Watergen ble opprettet i 2009 av den israelske entreprenøren Arye Kohavi og et team av ingeniører.  Armstrong Williams, eier av NBC25-fjernsyn i Michigans Flint / Tri-Cities, USA, har kjøpt og donert en atmosfærisk vanngenerator, oppfunnet i Israel, til en lokal kirke, skriver United With Israel. Presentasjonen fant sted på Greater Flint Holy Temple med Yehuda Kaploun, president for WatergenUSA, til stede. Siden 2016 har parkeringsplassen i kirken vært brukt som et distribusjonssenter for flaskevann og mat til samfunnet. «Jeg arbeider med å korrigere #FlintWaterCrisis som startet i 2014 ved å donere et @WatergenUSA-system for å forbedre drikkevannet for tusenvis av Flint-beboere som er rammet av bly som lekket inn i Flint-elva,» opplyser Armstrong Williams. Flints vannkrise begynte da byen endret sin drikkevannskilde fra Lake Huron og Detroit River til den mindre kostbare Flint River. På grunn av dårlig vannbehandling lekket lekkasje fra vannrør i drikkevannet, og utsatte over 100 000 innbyggere for høye nivåer av giftig metall. Føderalt nødstilfelle ble erklært for Flint i januar 2016. Innbyggerne fikk beskjed om å bare bruke flaske- eller filtrert vann til drikking, matlaging, rengjøring og bading, men får nå israelsk hjelp.

Ved hjelp av en teknologi som tar vanndamp i luften og produserer rent, trygt drikkevann, reduserer det israelske firmaet Watergen forurensning produsert av plastvannflasker. Watergen ble opprettet i 2009 av den israelske entreprenøren Arye Kohavi og et team av ingeniører. 

Armstrong Williams, eier av NBC25-fjernsyn i Michigans Flint / Tri-Cities, USA, har kjøpt og donert en atmosfærisk vanngenerator, oppfunnet i Israel, til en lokal kirke, skriver United With Israel.

Presentasjonen fant sted på Greater Flint Holy Temple med Yehuda Kaploun, president for WatergenUSA, til stede. Siden 2016 har parkeringsplassen i kirken vært brukt som et distribusjonssenter for flaskevann og mat til samfunnet.

«Jeg arbeider med å korrigere #FlintWaterCrisis som startet i 2014 ved å donere et @WatergenUSA-system for å forbedre drikkevannet for tusenvis av Flint-beboere som er rammet av bly som lekket inn i Flint-elva,» opplyser Armstrong Williams.

Flints vannkrise begynte da byen endret sin drikkevannskilde fra Lake Huron og Detroit River til den mindre kostbare Flint River. På grunn av dårlig vannbehandling lekket lekkasje fra vannrør i drikkevannet, og utsatte over 100 000 innbyggere for høye nivåer av giftig metall. Føderalt nødstilfelle ble erklært for Flint i januar 2016. Innbyggerne fikk beskjed om å bare bruke flaske- eller filtrert vann til drikking, matlaging, rengjøring og bading, men får nå israelsk hjelp.