Israels president Reuven Rivlin undertegnet onsdag en rekke avtaler om akademisk samarbeid mellom israelske akademiske institusjoner og deres sørkoreanske kolleger. «Videregående opplæring er nøkkelen til gjensidig forståelse, universell solidaritet, velstand og fred. Det skyldes at vitenskapen er blind for farge, til nasjonalitet, kjønn eller til rase. Vitenskapen bygger oss som en sterkere og mer åpen nasjon,», sier Rivlin. «For både Sør-Korea og Israel er læring, utdanning og dyktighet det høyeste målet. For begge land ligger utdanning i hjertet av hver families drøm,» mente presidenten. «For begge er utdanning nøkkelen til sosial og økonomisk mobilitet. Det er kraften som driver fremover ikke bare individer, men også hele nasjonen. Koreansk flid og akademiske prestasjoner har blitt en modell for hele verden,» la han til. Rivlin besøkte den demilitariserte sonen og hadde samtaler med den sørkoreanske president i forbindelse med besøket. «Jeg tror at Israel og Sør-Korea kan jobbe sammen for å spre velsignelsene til teknologi og innovasjon i hele Midtøsten,» sa Rivlin. Moon Jae-in var enig: «Jeg tror at vi kan øke bilaterale bånd betydelig og at hvis vi lykkes i å inngå frihandelsavtalen snart, vil vårt økonomiske samarbeid utvides og bli reflektert i større investeringer, handel og mer,» svarte han.

Israels president Reuven Rivlin undertegnet onsdag en rekke avtaler om akademisk samarbeid mellom israelske akademiske institusjoner og deres sørkoreanske kolleger. «Videregående opplæring er nøkkelen til gjensidig forståelse, universell solidaritet, velstand og fred. Det skyldes at vitenskapen er blind for farge, til nasjonalitet, kjønn eller til rase. Vitenskapen bygger oss som en sterkere og mer åpen nasjon,», sier Rivlin.

«For både Sør-Korea og Israel er læring, utdanning og dyktighet det høyeste målet. For begge land ligger utdanning i hjertet av hver families drøm,» mente presidenten.

«For begge er utdanning nøkkelen til sosial og økonomisk mobilitet. Det er kraften som driver fremover ikke bare individer, men også hele nasjonen. Koreansk flid og akademiske prestasjoner har blitt en modell for hele verden,» la han til.

Rivlin besøkte den demilitariserte sonen og hadde samtaler med den sørkoreanske president i forbindelse med besøket.

«Jeg tror at Israel og Sør-Korea kan jobbe sammen for å spre velsignelsene til teknologi og innovasjon i hele Midtøsten,» sa Rivlin.

Moon Jae-in var enig: «Jeg tror at vi kan øke bilaterale bånd betydelig og at hvis vi lykkes i å inngå frihandelsavtalen snart, vil vårt økonomiske samarbeid utvides og bli reflektert i større investeringer, handel og mer,» svarte han.