Ikke uventet: 2018 var et rekordår for innkommende turisme til Israel, med over 4 millioner besøkende. Jerusalem var den mest besøkte byen i landet, etterfulgt av Tel Aviv, Dødehavet og Tiberias. 93% av turister til Israel i 2018 sier i en undersøkelse at de har hatt en god eller utmerket tid i Israel, skriver Israel Hayom. Blant de 15.000 turister som ble undersøkt sier 53,2% at deres syn på Israel ble bedre under besøket, mens bare 1,5% sier at deres syn på Israel er forverret. 25-44 aldersgruppen var den største hos 35,8% av de besøkende, etterfulgt av 55 år og over og 24 og under. De besøkende var overveiende kristne (54,9%), etterfulgt av jøder (27,5%). Blant de kristne turister var det største kirkesamfunnet katolsk. Jerusalem var den mest besøkte byen i landet, med 77,5% av de besøkende som ankom i hovedstaden, etterfulgt av Tel Aviv på andreplass med 67,4%, etterfulgt av Dødehavet og Tiberias. Jerusalem er også hjemsted for tre av de fire mest besøkte stedene: Den vestlige mur (71,6%) Den Hellige Gravs Kirke (52,2%) og Via Dolorosa (47,4%). Tel Avivs havn ble rangert som det best vedlikeholdte stedet i Israel av 31,3% av turister, etterfulgt av Masada og Tel Aviv Museum of Art.  

Ikke uventet: 2018 var et rekordår for innkommende turisme til Israel, med over 4 millioner besøkende. Jerusalem var den mest besøkte byen i landet, etterfulgt av Tel Aviv, Dødehavet og Tiberias. 93% av turister til Israel i 2018 sier i en undersøkelse at de har hatt en god eller utmerket tid i Israel, skriver Israel Hayom.

Blant de 15.000 turister som ble undersøkt sier 53,2% at deres syn på Israel ble bedre under besøket, mens bare 1,5% sier at deres syn på Israel er forverret.

25-44 aldersgruppen var den største hos 35,8% av de besøkende, etterfulgt av 55 år og over og 24 og under. De besøkende var overveiende kristne (54,9%), etterfulgt av jøder (27,5%). Blant de kristne turister var det største kirkesamfunnet katolsk.

Jerusalem var den mest besøkte byen i landet, med 77,5% av de besøkende som ankom i hovedstaden, etterfulgt av Tel Aviv på andreplass med 67,4%, etterfulgt av Dødehavet og Tiberias.

Jerusalem er også hjemsted for tre av de fire mest besøkte stedene: Den vestlige mur (71,6%) Den Hellige Gravs Kirke (52,2%) og Via Dolorosa (47,4%). Tel Avivs havn ble rangert som det best vedlikeholdte stedet i Israel av 31,3% av turister, etterfulgt av Masada og Tel Aviv Museum of Art.