Eksporten av klær fra Gaza til Israel blomstrer, skriver United With Israel. Salg til det israelske markedet i Judea og Samaria utgjorde 3 millioner dollar i løpet av første halvår, ifølge Tayseer Al-Ostath, leder av Gaza Textile and Garments Union.   Al-Ostath sies blant annet til den Hamas-tilknyttede avisen Felesteen og andre palestinske aviser at han forsøker å utnytte en tilstand av relativ ro mellom Hamas, som regulerer Gazastripen, og Israel, til å oppmuntre til større virksomhet over grensen til den jødiske staten, skriver den israelske avisen Arutz Sheva.   Rundt 6000 personer er i dag er ansatt i den palestinske klessektoren, og rundt 400 nye arbeidstakere er rapportert den siste tiden.

Eksporten av klær fra Gaza til Israel blomstrer, skriver United With Israel. Salg til det israelske markedet i Judea og Samaria utgjorde 3 millioner dollar i løpet av første halvår, ifølge Tayseer Al-Ostath, leder av Gaza Textile and Garments Union.  

Al-Ostath sies blant annet til den Hamas-tilknyttede avisen Felesteen og andre palestinske aviser at han forsøker å utnytte en tilstand av relativ ro mellom Hamas, som regulerer Gazastripen, og Israel, til å oppmuntre til større virksomhet over grensen til den jødiske staten, skriver den israelske avisen Arutz Sheva.  

Rundt 6000 personer er i dag er ansatt i den palestinske klessektoren, og rundt 400 nye arbeidstakere er rapportert den siste tiden.