Onsdag besøkte Jerusalems ordfører Moshe Lions Japan og hadde blant annet møter med guvernøren i Tokyo, tjenestemenn i den japanske hovedstaden, teknologiske gründere og medlemmene av det jødiske samfunnet, skriver telegrambyrået TPS.  Jerusalems ordfører møtte Kyosas ordfører Daisaku Kadokawa og andre seniorembetsmenn for å diskutere å fremme båndene mellom de to byene. Emner som ble diskutert omfattet utvikling og samarbeid innen høyteknologisk, bioteknisk, turisme, akademia og mer. De to ordførerne snakket om betydningen av å bytte delegasjoner og styrke forholdet mellom de to byene, uttaler Lions kontor.  Lion takk Kadokawa for «et utmerket møte, for det varme forholdet og det fruktbare samarbeidet», og inviterte ham til et gjensidig besøk i Jerusalem, «hvor vi ville være glade for å være vert for ham.»  

Onsdag besøkte Jerusalems ordfører Moshe Lions Japan og hadde blant annet møter med guvernøren i Tokyo, tjenestemenn i den japanske hovedstaden, teknologiske gründere og medlemmene av det jødiske samfunnet, skriver telegrambyrået TPS. 

Jerusalems ordfører møtte Kyosas ordfører Daisaku Kadokawa og andre seniorembetsmenn for å diskutere å fremme båndene mellom de to byene. Emner som ble diskutert omfattet utvikling og samarbeid innen høyteknologisk, bioteknisk, turisme, akademia og mer. De to ordførerne snakket om betydningen av å bytte delegasjoner og styrke forholdet mellom de to byene, uttaler Lions kontor. 

Lion takk Kadokawa for «et utmerket møte, for det varme forholdet og det fruktbare samarbeidet», og inviterte ham til et gjensidig besøk i Jerusalem, «hvor vi ville være glade for å være vert for ham.»