Jerusalems 11. internasjonale lysfestival finner nå sted i hovedstadens Gamleby. Arrangementet tiltrekker seg mange tusen mennesker hvert år, skriver United With Israel. Oppholder du deg i Jerusalem har du fremdeles to dager igjen til å nyte lyset og tilhørende arrangementer på. Lysfesten avsluttes om kvelden 4.juli. Den startet 26.juni. Lysfesten er et årlig initiativ fra departementet for Jerusalem og arv, Jerusalem kommune og Jerusalem Development Authority, under ledelse og produksjon av Ariel Municipal Company. Den tilbyr moderne lysinstallasjoner som belyser steder i og rundt gamlebyen, sammen med musikalske forestillinger. Temaet for årets underholdningsarrangementer, er "Spreading the Light." Målet er å forene utstillere og besøkende fra hele verden og vise dem den vakre Jerusalem, heter det på arrangementet nettsted. Over 30 lys kunstnere skaper forestillingene. Noen av dem kommer fra Polen, Brasil, Russland, Ukraina og India.

Jerusalems 11. internasjonale lysfestival finner nå sted i hovedstadens Gamleby. Arrangementet tiltrekker seg mange tusen mennesker hvert år, skriver United With Israel. Oppholder du deg i Jerusalem har du fremdeles to dager igjen til å nyte lyset og tilhørende arrangementer på. Lysfesten avsluttes om kvelden 4.juli. Den startet 26.juni.

Lysfesten er et årlig initiativ fra departementet for Jerusalem og arv, Jerusalem kommune og Jerusalem Development Authority, under ledelse og produksjon av Ariel Municipal Company. Den tilbyr moderne lysinstallasjoner som belyser steder i og rundt gamlebyen, sammen med musikalske forestillinger.

Temaet for årets underholdningsarrangementer, er “Spreading the Light.” Målet er å forene utstillere og besøkende fra hele verden og vise dem den vakre Jerusalem, heter det på arrangementet nettsted. Over 30 lys kunstnere skaper forestillingene. Noen av dem kommer fra Polen, Brasil, Russland, Ukraina og India.