De kom som engler fra himmelen, "sier Porfirio Fraticeli, en vannoperatør i El Real i Puerto Rico om den israelske hjelpeorganisasjonen IsraAID. Da orkanen Maria rammet Puerto Rico i september 2017, var den lille fjellbyen El Real en av mange  ødelagt av den dødelige stormen, en av de verste som noen gang rammet øya, skriver world Israel News. Ting så dyster ut for de 1000 innbyggerne i denne fjerne landsbyen som raskt begynte å få store problemer med vannbårne sykdommer. En uke etter stormen kom imidlertid et team israelske arbeidere uventet, og medførte viktig medisinsk hjelp og vannfiltre. Her kan du møte folkene i El Real, og høre mer om IsraAIDs hjelp

De kom som engler fra himmelen, “sier Porfirio Fraticeli, en vannoperatør i El Real i Puerto Rico om den israelske hjelpeorganisasjonen IsraAID. Da orkanen Maria rammet Puerto Rico i september 2017, var den lille fjellbyen El Real en av mange  ødelagt av den dødelige stormen, en av de verste som noen gang rammet øya, skriver world Israel News.

Ting så dyster ut for de 1000 innbyggerne i denne fjerne landsbyen som raskt begynte å få store problemer med vannbårne sykdommer. En uke etter stormen kom imidlertid et team israelske arbeidere uventet, og medførte viktig medisinsk hjelp og vannfiltre.

Her kan du møte folkene i El Real, og høre mer om IsraAIDs hjelp