Israel er det eneste landet i verden hvor ørkener ikke er tilbakevendende, skriver United With Israel. Selv om 60 prosent av landet i Israel er ørken, er det det eneste landet i verden hvor urene områder blir mindre. Etter å ha oppfylt den første israelske statsministeren David Ben-Gurions løfte om å "gjøre ørkenen blomstrende", har den jødiske statens pionerteknologi for å bekjempe ørkenspredning vært ekstrem vellykket. Nå vokse avlinger i noen av de tørreste områdene i landet. Selv De forente nasjoner har anerkjent Israels ekspertise i å slå ned ørkenfare. Israel kjemper ikke bare kampen hjemme, det tjener som et "lys for nasjonene" ved å dele med kunnskapen, beste praksis og teknologi for en bedre, grønnere og sunnere verden med resten av verden, mener United With Israel. Her kan du se en dokumentar om Negev og bekjempelsen av ørkenen

Israel er det eneste landet i verden hvor ørkener ikke er tilbakevendende, skriver United With Israel. Selv om 60 prosent av landet i Israel er ørken, er det det eneste landet i verden hvor urene områder blir mindre. Etter å ha oppfylt den første israelske statsministeren David Ben-Gurions løfte om å “gjøre ørkenen blomstrende”, har den jødiske statens pionerteknologi for å bekjempe ørkenspredning vært ekstrem vellykket.

Nå vokse avlinger i noen av de tørreste områdene i landet.

Selv De forente nasjoner har anerkjent Israels ekspertise i å slå ned ørkenfare. Israel kjemper ikke bare kampen hjemme, det tjener som et “lys for nasjonene” ved å dele med kunnskapen, beste praksis og teknologi for en bedre, grønnere og sunnere verden med resten av verden, mener United With Israel.

Her kan du se en dokumentar om Negev og bekjempelsen av ørkenen