Japans videospillgigant Nintendo åpnet i går sin første butikk i Israel, og sin andre på verdensbasis i Tel Avivs Dizengoff-senter, med en investering på 3 millioner shekel, skriver Globes. Anslagsvis 2.500 fans og kunder ventet i køen utenfor den 150 kvadratmeter store butikken. De ventet i timer å komme inn. Den nye butikken tilbyr et svært bredt utvalg av Nintendo-produkter og produkter produsert under offisiell lisens fra Nintendo, inkludert tilbehør til klær og dukker. "Nintendo er et merke som vil overgå til og med Google. Dens forbindelse med folk er emosjonell," hevder mannen bak den nye butikken, Tor Gaming, overfor Globes. For han er dette et historisk øyeblikk og realiseringen av en drøm, etter å ha prøvd i over tiår å overtale den japanske giganten til å åpne en slik butikk i Israel. Nintendo er en av verdens mest gjenkjennelige merker, takket være karakterer som Mario, Pokemon, Donkey Kong og Zelda, sammen med konsoller som Nintendo Switch og Game Boy Wii. Selskapet ble grunnlagt i 1889 for å produsere spillkort. På 1970-tallet endret fokuset til spillkonsoller. I slutten av 1980-tallet lanserte Nintendo Super Mario Brothers, en av de bestselgende spillene i historien, skriver Globes. Varemerkets flaggskip ble åpnet for 14 år siden i Rockefeller Center i New York, og butikken i Israel er den andre i verden som bærer merkenavnet. Nintendo annonserte nylig at det er planlagt å åpne en tredje butikk i Tokyo.

Japans videospillgigant Nintendo åpnet i går sin første butikk i Israel, og sin andre på verdensbasis i Tel Avivs Dizengoff-senter, med en investering på 3 millioner shekel, skriver Globes. Anslagsvis 2.500 fans og kunder ventet i køen utenfor den 150 kvadratmeter store butikken. De ventet i timer å komme inn.

Den nye butikken tilbyr et svært bredt utvalg av Nintendo-produkter og produkter produsert under offisiell lisens fra Nintendo, inkludert tilbehør til klær og dukker.

“Nintendo er et merke som vil overgå til og med Google. Dens forbindelse med folk er emosjonell,” hevder mannen bak den nye butikken, Tor Gaming, overfor Globes. For han er dette et historisk øyeblikk og realiseringen av en drøm, etter å ha prøvd i over tiår å overtale den japanske giganten til å åpne en slik butikk i Israel.

Nintendo er en av verdens mest gjenkjennelige merker, takket være karakterer som Mario, Pokemon, Donkey Kong og Zelda, sammen med konsoller som Nintendo Switch og Game Boy Wii.

Selskapet ble grunnlagt i 1889 for å produsere spillkort. På 1970-tallet endret fokuset til spillkonsoller. I slutten av 1980-tallet lanserte Nintendo Super Mario Brothers, en av de bestselgende spillene i historien, skriver Globes.

Varemerkets flaggskip ble åpnet for 14 år siden i Rockefeller Center i New York, og butikken i Israel er den andre i verden som bærer merkenavnet. Nintendo annonserte nylig at det er planlagt å åpne en tredje butikk i Tokyo.