Den israelske turneren Linoy Ashram vant tre medaljer under 2019 European Games i Hviterussland, melder World Israel News. To av dem av den gjeveste sorten. I tillegg tok hun med seg hjem til Israel en sølvmedalje fra konkurransen i Minsk lørdag. Gullmedaljene fulgte etter at hun først vant sølvet for sin rytmiske gymnastikkutøvelse. Hun vant sin første gullmedalje av arrangementet for sin ballrutine, og en halv time senere vant den erfarne gymnasiasten en annen gullmedalje for sin prestasjon med klubber, skriver World Israel News. Den israelskfødte gymnasiasten, som bor i Tel Aviv, er kjent for sine kraftige hopp, høye sprang og tilbake spiralvarianter i omvendt retning, en ferdighet som de fleste rytmiske gymnaster ikke har mestret. Når ikke konkurrerer eller trener, fungerer Ashram som sekretær for Israels forsvarsstyrker. Hun er tatt ut til OL i Tokyo 2020.

Den israelske turneren Linoy Ashram vant tre medaljer under 2019 European Games i Hviterussland, melder World Israel News. To av dem av den gjeveste sorten. I tillegg tok hun med seg hjem til Israel en sølvmedalje fra konkurransen i Minsk lørdag. Gullmedaljene fulgte etter at hun først vant sølvet for sin rytmiske gymnastikkutøvelse.

Hun vant sin første gullmedalje av arrangementet for sin ballrutine, og en halv time senere vant den erfarne gymnasiasten en annen gullmedalje for sin prestasjon med klubber, skriver World Israel News.

Den israelskfødte gymnasiasten, som bor i Tel Aviv, er kjent for sine kraftige hopp, høye sprang og tilbake spiralvarianter i omvendt retning, en ferdighet som de fleste rytmiske gymnaster ikke har mestret.

Når ikke konkurrerer eller trener, fungerer Ashram som sekretær for Israels forsvarsstyrker. Hun er tatt ut til OL i Tokyo 2020.