Jerusalem Boys Choir er en gruppe talentfulle og spirituelle unge menn. De har laget og fremført en fantastisk takkesang til den amerikanske presidenten Donald Trump for alt han har gjort for Israel. Det er ikke hver dag at en person får en sang skrevet om seg selv. Og det er absolutt ikke hver dag at en gruppe unge, talentfulle og jødiske gutter i Jerusalem utfører en original sang om en ikke-jødisk leder. Sangen kan du nyte nedenfor teksten. Her er den engelske lyriske teksten til sangen som fremføres på hebraisk, men med enkelte tekstinger til engelsk under. Super Trump, is Jerusalem’s prince Super Trump, to the sky he will reach, Halleluya from the city of Zion In the name of our Lord, He will fight like a lion If the whole world stands against us And only Micronesia is rooting for us When the sons of Ishmael harm our land Don’t you worry, Trump takes a stand If in ISIS they are shouting S.O.S And in Gaza the Hamas, have started packing bags If UNESCO joins with the B.D.S Don’t you fret at all, Trump is standing guard If Iran is cracking nukes every single morning And the world shuts up, and doesn’t even care One fine day, no one will hear them calling Cause super Trump is here, and always standing guard Her kan du se den flotte sangen fra guttekoret  

Jerusalem Boys Choir er en gruppe talentfulle og spirituelle unge menn. De har laget og fremført en fantastisk takkesang til den amerikanske presidenten Donald Trump for alt han har gjort for Israel. Det er ikke hver dag at en person får en sang skrevet om seg selv. Og det er absolutt ikke hver dag at en gruppe unge, talentfulle og jødiske gutter i Jerusalem utfører en original sang om en ikke-jødisk leder.

Sangen kan du nyte nedenfor teksten. Her er den engelske lyriske teksten til sangen som fremføres på hebraisk, men med enkelte tekstinger til engelsk under.

Super Trump, is Jerusalem’s prince

Super Trump, to the sky he will reach,

Halleluya from the city of Zion In the name of our Lord,

He will fight like a lion If the whole world stands against us

And only Micronesia is rooting for us

When the sons of Ishmael harm our land Don’t you worry, Trump takes a stand

If in ISIS they are shouting S.O.S And in Gaza the Hamas, have started packing bags

If UNESCO joins with the B.D.S Don’t you fret at all,

Trump is standing guard

If Iran is cracking nukes every single morning

And the world shuts up, and doesn’t even care

One fine day, no one will hear them calling Cause super Trump is here, and always standing guard

Her kan du se den flotte sangen fra guttekoret