Utslippene av flyktige organiske forbindelser fra fabrikker i havneområdet i Haifa falt 56% i 2015-2018, skriver Globes. Miljøverndepartementet har uttrykt tilfredsstillelse med resultatene av den nasjonale planen for å redusere luftforurensning i Haifa Bay. Målet var en reduksjon med 46 prosent da planen begynte, men resultatet ble med andre ord klart bedre. Departementets tall viser at utslippene av flyktige organiske forbindelser (VOC) fra fabrikker falt 56% i 2015-2018, sammenlignet med et mål på 48% ved planens begynnelse. VOC er kreftfremkallende og mistenkte kreftfremkallende stoffer. Ifølge Miljøverndepartementet falt VOC-utslippene med 1.100 tonn i 2018 alene. Til tross for den sterke nedgangen i VOC-utslippene, har forsinkelsen i distribusjonen av naturgassdistribusjonsnettet i Haifa Bay forringet innsatsen for å redusere utslippene av svoveldioksid og partikler vesentlig. Da nasjonalplanen ble skrevet, satte fagfolk i Miljøverndepartementet et 75% reduksjonsmål for svoveldioksidutslipp, men den faktiske reduksjonen var bare 10%. Tallene viser også at utslipp av partikler gikk ned med 13% sammenlignet med et 50% reduksjonsmål. Utslippene av nitrogenoksid falt 26% de siste fire årene, sammenlignet med et 12% mål. Miljøverndepartementet senioradministrerende direktør Shuli Nezer sier at på grunn av forsinkelser med å knytte små og mellomstore bedrifter i Haifa Bay-området til naturgass, ble det besluttet å utsette reduksjonsmålene for disse forurensningene til 2020.  Miljøverndepartementet tilskriver fallet av forurensende utslipp i Haifa Bay til installasjonen av 41 anlegg og spesialutstyr for å redusere utslippene på 11 store bedrifter de siste fire årene. .  

Utslippene av flyktige organiske forbindelser fra fabrikker i havneområdet i Haifa falt 56% i 2015-2018, skriver Globes. Miljøverndepartementet har uttrykt tilfredsstillelse med resultatene av den nasjonale planen for å redusere luftforurensning i Haifa Bay. Målet var en reduksjon med 46 prosent da planen begynte, men resultatet ble med andre ord klart bedre.

Departementets tall viser at utslippene av flyktige organiske forbindelser (VOC) fra fabrikker falt 56% i 2015-2018, sammenlignet med et mål på 48% ved planens begynnelse. VOC er kreftfremkallende og mistenkte kreftfremkallende stoffer. Ifølge Miljøverndepartementet falt VOC-utslippene med 1.100 tonn i 2018 alene.

Til tross for den sterke nedgangen i VOC-utslippene, har forsinkelsen i distribusjonen av naturgassdistribusjonsnettet i Haifa Bay forringet innsatsen for å redusere utslippene av svoveldioksid og partikler vesentlig.

Da nasjonalplanen ble skrevet, satte fagfolk i Miljøverndepartementet et 75% reduksjonsmål for svoveldioksidutslipp, men den faktiske reduksjonen var bare 10%. Tallene viser også at utslipp av partikler gikk ned med 13% sammenlignet med et 50% reduksjonsmål. Utslippene av nitrogenoksid falt 26% de siste fire årene, sammenlignet med et 12% mål.

Miljøverndepartementet senioradministrerende direktør Shuli Nezer sier at på grunn av forsinkelser med å knytte små og mellomstore bedrifter i Haifa Bay-området til naturgass, ble det besluttet å utsette reduksjonsmålene for disse forurensningene til 2020. 

Miljøverndepartementet tilskriver fallet av forurensende utslipp i Haifa Bay til installasjonen av 41 anlegg og spesialutstyr for å redusere utslippene på 11 store bedrifter de siste fire årene.

.