Elbit Systems nærmere seg storavtale om dronesalg til Filippinene, skriver Globes. Avtalen inkluderer levering av Hermes 900, Hermes 450, Skylark 1 og Skylark 3 UAVs, og er verd rundt 180 millioner dollar.Globes sine kilder mener at avtalen om å levere ulike typer ubemannede luftfartøyer (UAV) til den filippinske hæren vil bli signert i de kommende ukene. De involverte UAVene er store: Hermes 900 og Hermes 450 for langdistanse oppdrag. Disse ubemannende flyene er i stand til å fly i mange timer. Avtalen inkluderer også å levere Filippinernes hær med Skylark 1 og Skylark 3 taktiske UAVS designet hovedsakelig for bruk av feltenheter for sanntid observasjon og innsamling av etterretningsopplysninger. Alle UAV-ene som Elbit Systems vil levere til Filippinene, vil bli brukt til etterretningsinnsamling, patruljer og grenseforsvar. Videre vil de bli tilpasset hjemlandet og intern sikkerhetstjeneste for Filippinene, et land med mange øyer som ser truet av terrorirster. Elbit Systems begynte nylig å oppgradere dusinvis av M-113 pansrede personellbåter (APCs) som brukes av landstyrker fra Filippinernes hær, inkludert installasjon av pistolposisjoner med 12,7 millimeter kanon på noen av APCs og mørtelposisjoner på andre, skriver Globes. Det antas at minst noen av UAVene som skal leveres til Filippinene i avtalen, ikke vil bli produsert i Israel. For 18 måneder siden åpnet Elbit Systems og det indiske selskapet Adani Defence and Aerospace, en tilknyttet fabrikk i Sør-India for produksjon av komponenter til Hermes-serien. Det er rapportert i de siste dagene at Elbit System også er i ferd med å sikre seg en gigantisk avtale med Tyskland om levering av DIRCM-systemer for beskyttelse av A-400 last- og bensinfly. Disse systemene bruker en infrarød stråle for å avlede skulderbaserte missiler lansert mot fly.

Elbit Systems nærmere seg storavtale om dronesalg til Filippinene, skriver Globes. Avtalen inkluderer levering av Hermes 900, Hermes 450, Skylark 1 og Skylark 3 UAVs, og er verd rundt 180 millioner dollar.Globes sine kilder mener at avtalen om å levere ulike typer ubemannede luftfartøyer (UAV) til den filippinske hæren vil bli signert i de kommende ukene.

De involverte UAVene er store: Hermes 900 og Hermes 450 for langdistanse oppdrag. Disse ubemannende flyene er i stand til å fly i mange timer. Avtalen inkluderer også å levere Filippinernes hær med Skylark 1 og Skylark 3 taktiske UAVS designet hovedsakelig for bruk av feltenheter for sanntid observasjon og innsamling av etterretningsopplysninger.

Alle UAV-ene som Elbit Systems vil levere til Filippinene, vil bli brukt til etterretningsinnsamling, patruljer og grenseforsvar. Videre vil de bli tilpasset hjemlandet og intern sikkerhetstjeneste for Filippinene, et land med mange øyer som ser truet av terrorirster.

Elbit Systems begynte nylig å oppgradere dusinvis av M-113 pansrede personellbåter (APCs) som brukes av landstyrker fra Filippinernes hær, inkludert installasjon av pistolposisjoner med 12,7 millimeter kanon på noen av APCs og mørtelposisjoner på andre, skriver Globes.

Det antas at minst noen av UAVene som skal leveres til Filippinene i avtalen, ikke vil bli produsert i Israel. For 18 måneder siden åpnet Elbit Systems og det indiske selskapet Adani Defence and Aerospace, en tilknyttet fabrikk i Sør-India for produksjon av komponenter til Hermes-serien.

Det er rapportert i de siste dagene at Elbit System også er i ferd med å sikre seg en gigantisk avtale med Tyskland om levering av DIRCM-systemer for beskyttelse av A-400 last- og bensinfly. Disse systemene bruker en infrarød stråle for å avlede skulderbaserte missiler lansert mot fly.