Enda en gang kan vi melde om turistrekord til Israel. Fra januar til mai i år besøkte nesten 1,9 millioner turister den jødiske staten, sammenlignet med 1,75 millioner i samme periode i fjor - et hopp på 8,3 prosent, melder JNS. Omkring 440 000 turistbesøk ble registrert i Israel i mai 2019, eller 11,1 prosent mer enn i mai i fjor, og 26,8 prosent mer enn den samme perioden for to år siden, ifølge landets sentrale statistikkbyrå. Hainan Airlines, som nettopp har lansert en ny rute fra Shenzhen, Kina, til Tel Aviv, har også direktefly til Tel Aviv fra Shanghai og Beijing. China Eastern planlegger også å starte sin egen direkteflytur til Tel Aviv, noe som gjør det til det tredje kinesiske flyselskapet, inkludert Sichuan Airlines, som vil tilby direktefly til Israel.  Flere flyruter fra Kina til Israel har hatt en markedsvirkning på turismen til Israel, skriver JNS, og vil fortsette å gjøre det hvis trenden fortsetter. Israels turistdepartement rapporterte en generell 14 prosent økning i innkommende turisme i 2017 og en jevn 42 prosent økning i løpet av 2016.

Enda en gang kan vi melde om turistrekord til Israel. Fra januar til mai i år besøkte nesten 1,9 millioner turister den jødiske staten, sammenlignet med 1,75 millioner i samme periode i fjor – et hopp på 8,3 prosent, melder JNS. Omkring 440 000 turistbesøk ble registrert i Israel i mai 2019, eller 11,1 prosent mer enn i mai i fjor, og 26,8 prosent mer enn den samme perioden for to år siden, ifølge landets sentrale statistikkbyrå.

Hainan Airlines, som nettopp har lansert en ny rute fra Shenzhen, Kina, til Tel Aviv, har også direktefly til Tel Aviv fra Shanghai og Beijing. China Eastern planlegger også å starte sin egen direkteflytur til Tel Aviv, noe som gjør det til det tredje kinesiske flyselskapet, inkludert Sichuan Airlines, som vil tilby direktefly til Israel. 

Flere flyruter fra Kina til Israel har hatt en markedsvirkning på turismen til Israel, skriver JNS, og vil fortsette å gjøre det hvis trenden fortsetter. Israels turistdepartement rapporterte en generell 14 prosent økning i innkommende turisme i 2017 og en jevn 42 prosent økning i løpet av 2016.