Er det mulig å ta seg gjennom grensegjerdet til Israel uten pass, uten å bli arrestert, og deretter få lov til å oppholde seg i Israel? Ja visst er det mulig, dersom du er en apekatt. Nylig rømte en apekatt fra en gård i Sør Libanon. I dag lever den det gode liv i den jødiske staten. Infiltratøren viser ingen tegn på å ville dra tilbake til Libanon, rapporteres det. Se innslaget fra israelsk TV her.  

Er det mulig å ta seg gjennom grensegjerdet til Israel uten pass, uten å bli arrestert, og deretter få lov til å oppholde seg i Israel? Ja visst er det mulig, dersom du er en apekatt. Nylig rømte en apekatt fra en gård i Sør Libanon. I dag lever den det gode liv i den jødiske staten. Infiltratøren viser ingen tegn på å ville dra tilbake til Libanon, rapporteres det.

Se innslaget fra israelsk TV her.