Israels nasjonale flyselskap El Al Israel Airlines lanserer nå en tre ganger ukentlig direkte rute som forbinder Tokyo Narita flyplass til Tel Avivs Ben Gurion Airport, skriver Ynet News. Ruten, som vil benytte et Boeing 787 Dreamliner-fly, vil starte i mars 2020. Behovet for bedre forbindelser mellom Japan og Israel har vokst i takt med stigende handelen mellom de to landene. Handel mellom Israel og Japan, ikke inkludert diamanter, utgjorde 3,5 milliarder dollar i 2018, ifølge Israels eksportinstitutt, en økning på 31 prosent fra 2017. Importen fra Japan utgjorde rundt 2,35 milliarder dollar, mens eksporten fra Israel til Japan nådde 1,16 milliarder dollar, en bratt økning fra det siste tiåret. Japan Airlines Co. Ltd. er også interessert i å etablere en direkte linje til Israel, sier Yuki Saito, en direktør i selskapet, i et intervju med Calcalist.

Israels nasjonale flyselskap El Al Israel Airlines lanserer nå en tre ganger ukentlig direkte rute som forbinder Tokyo Narita flyplass til Tel Avivs Ben Gurion Airport, skriver Ynet News. Ruten, som vil benytte et Boeing 787 Dreamliner-fly, vil starte i mars 2020. Behovet for bedre forbindelser mellom Japan og Israel har vokst i takt med stigende handelen mellom de to landene.

Handel mellom Israel og Japan, ikke inkludert diamanter, utgjorde 3,5 milliarder dollar i 2018, ifølge Israels eksportinstitutt, en økning på 31 prosent fra 2017. Importen fra Japan utgjorde rundt 2,35 milliarder dollar, mens eksporten fra Israel til Japan nådde 1,16 milliarder dollar, en bratt økning fra det siste tiåret.

Japan Airlines Co. Ltd. er også interessert i å etablere en direkte linje til Israel, sier Yuki Saito, en direktør i selskapet, i et intervju med Calcalist.