Nå kan du igjen melde deg på sommermøtet i Norsk-Israelsk Handelskammer. Det finner sted 13.juni kl. 18.30, melder leder Willy David Ekre. Som vanlig avholdes det i handelskammerets lokaler i Oscarsgate 27 Oslo. Først møtes man over en aperitiff i hagen, for de som ønsker det. Deretter er det innendørsmøte med vin og buffet. Der vil Willy David Ekre ønske velkommen og si noen ord, før ordet går til den israelske ambassadøren Alon Roth som vil snakke om den aktuelle politiske situasjonen i Israel med regjeringsforhandlinger og mulig nyvalg, og hvilket perspektiv en eventuell ny regjering vi ha for samarbeidet med Norge. Vi håper også å få med oss den norske fiskeriministeren Harald Tom Nesvik til å snakke om eksport av sjømat til Israel, sier Willy David Ekre, men dette er enda ikke helt i boks. Uansett vil det bli et kulturelt innslag av Ann-Margreth Ånestad «Svar utbedes innen: 07.06.19 Viktig at du melder deg på grunnet bestilling av mat. Egenandel: Medlem kr 325 og Ikke-medlem kr 395 betales til kontonummer 7032.06.10948 eller Vipps 20389,» oplyser lederen.

Nå kan du igjen melde deg på sommermøtet i Norsk-Israelsk Handelskammer. Det finner sted 13.juni kl. 18.30, melder leder Willy David Ekre. Som vanlig avholdes det i handelskammerets lokaler i Oscarsgate 27 Oslo. Først møtes man over en aperitiff i hagen, for de som ønsker det. Deretter er det innendørsmøte med vin og buffet.

Der vil Willy David Ekre ønske velkommen og si noen ord, før ordet går til den israelske ambassadøren Alon Roth som vil snakke om den aktuelle politiske situasjonen i Israel med regjeringsforhandlinger og mulig nyvalg, og hvilket perspektiv en eventuell ny regjering vi ha for samarbeidet med Norge.

Vi håper også å få med oss den norske fiskeriministeren Harald Tom Nesvik til å snakke om eksport av sjømat til Israel, sier Willy David Ekre, men dette er enda ikke helt i boks. Uansett vil det bli et kulturelt innslag av Ann-Margreth Ånestad

«Svar utbedes innen: 07.06.19 Viktig at du melder deg på grunnet bestilling av mat. Egenandel: Medlem kr 325 og Ikke-medlem kr 395 betales til kontonummer 7032.06.10948 eller Vipps 20389,» oplyser lederen.