Forskere fra Aaron Institute for Economic Policy forutsier at andelen israelske arbeidere som vil jobbe i høyteknologibransjen vil stige fra 9% i dag til 15% innen 2030, skriver næringslivsavisen Globes. Kraften til den høyteknologiske industrien i Israel, lønnsgapene mellom de vanlige og innovative økonomiene, og ønsket om å forbedre den økonomiske situasjonen for arabere og ultra-ortodokse jøder står bak de mange anstrengelsene for å øke andelen israelske ansatte som arbeider i høyteknologisk industri, skriver Globes. Denne andelen har vært stabil siden 2001, og har kun øket fra 8% til 9% i dag i løpet av disse årene. Men fremover tror Aaron Institute for Economic Policy at det vil skje raskere. . En ny studie utført av forskere ved Aaron Institutt for økonomisk politikk har en optimistisk holdning over disse anstrengelsene. Studien prosjekterer en økning i andelen av den israelske arbeidsstyrken som arbeider i høyteknologi i det kommende tiåret.

Forskere fra Aaron Institute for Economic Policy forutsier at andelen israelske arbeidere som vil jobbe i høyteknologibransjen vil stige fra 9% i dag til 15% innen 2030, skriver næringslivsavisen Globes. Kraften til den høyteknologiske industrien i Israel, lønnsgapene mellom de vanlige og innovative økonomiene, og ønsket om å forbedre den økonomiske situasjonen for arabere og ultra-ortodokse jøder står bak de mange anstrengelsene for å øke andelen israelske ansatte som arbeider i høyteknologisk industri, skriver Globes.

Denne andelen har vært stabil siden 2001, og har kun øket fra 8% til 9% i dag i løpet av disse årene. Men fremover tror Aaron Institute for Economic Policy at det vil skje raskere. .

En ny studie utført av forskere ved Aaron Institutt for økonomisk politikk har en optimistisk holdning over disse anstrengelsene. Studien prosjekterer en økning i andelen av den israelske arbeidsstyrken som arbeider i høyteknologi i det kommende tiåret.