I kveld opptrer verdensstjernen Madonna i Tel Aviv i forbindelse med finalen i Eurovision. Det er ikke første gang hun besøker den israelske bade- og partybyen. «Hver gang jeg kommer hit, jeg får så voldsomt med energi», sa hun i forbindelse med hennes første konsert i byen i 2009.«Jeg tror virkelig at Israel er energisentrumet i verden. Og jeg tror også at hvis vi alle kan leve sammen i harmoni på dette stedet, så kan vi kan leve i fred over hele verden,» sa Madonna. Tre år senere, i 2012, startet hun sin verdensturne i Tel Aviv. Popmusikkikonet Madonna har også besøkt Tel Aviv av andre grunner enn å synge. I 2012 lanserte hun en helsesenterkjede, Hard Candy Fitness, i Mexico City, og etablerte deretter en avdeling i Tel Aviv og flere andre byer. Madonnas manager Guy Oseary kom opp med ideen om å lansere en helseklubbkjede etter at popmusikkikonets “Hard Candy”-turne ble avsluttet i Tel Aviv i 2009. «Vårt mål er å skape et miljø inspirert av Madonna’s visjon og høye standarder for hva det ideelle gym skal være», sa Mark Mastrov, formann i New Evolution Ventures (NEV), som lanserte klubbene i samarbeid med Material Girl og Oseary. «Hard Candy Fitness vil være en refleksjon av Madonnas synspunkt og vil reflektere hennes innspill på alle detaljer, inkludert musikk, rom, lys og andre designelementer. Madonna’s touch vil være overalt,» sa Mastrov til den israelske avisen Ynet News. Ifølge Daily Mail har Madonna vært i forhandlinger om å kjøpe en leilighet i en av de luksuriøse tårnene som nå bygges i Tel Aviv. Resultatet av forhandlingene vites ikke. I 2015 takket Madonna det israelske politiet for å ha bidratt til å pågripe en Tel Aviv-basert hacker som brøt seg inn i hennes datasystem og lekket upublisert musikk på Internett. Det israelske politiets spesielle etterforskningsenhet Lahav 433 arresterte en 38 år gammel Tel Aviv-bosatt mistenkt for hacking av datamaskinene til flere artister, blant annet Madonna, og for å stjele uutgitte musikk for å selge online. «Jeg er dypt takknemlig til FBI, det israelske politiets etterforskere og alle andre som har hjulpet til med arrestasjonen av denne hackeren,» skrev Madonna på sin Facebook-side, ifølge Jerusalem Post.

I kveld opptrer verdensstjernen Madonna i Tel Aviv i forbindelse med finalen i Eurovision. Det er ikke første gang hun besøker den israelske bade- og partybyen. «Hver gang jeg kommer hit, jeg får så voldsomt med energi», sa hun i forbindelse med hennes første konsert i byen i 2009.«Jeg tror virkelig at Israel er energisentrumet i verden. Og jeg tror også at hvis vi alle kan leve sammen i harmoni på dette stedet, så kan vi kan leve i fred over hele verden,» sa Madonna. Tre år senere, i 2012, startet hun sin verdensturne i Tel Aviv.

Popmusikkikonet Madonna har også besøkt Tel Aviv av andre grunner enn å synge. I 2012 lanserte hun en helsesenterkjede, Hard Candy Fitness, i Mexico City, og etablerte deretter en avdeling i Tel Aviv og flere andre byer.

Madonnas manager Guy Oseary kom opp med ideen om å lansere en helseklubbkjede etter at popmusikkikonets “Hard Candy”-turne ble avsluttet i Tel Aviv i 2009.

«Vårt mål er å skape et miljø inspirert av Madonna’s visjon og høye standarder for hva det ideelle gym skal være», sa Mark Mastrov, formann i New Evolution Ventures (NEV), som lanserte klubbene i samarbeid med Material Girl og Oseary.

«Hard Candy Fitness vil være en refleksjon av Madonnas synspunkt og vil reflektere hennes innspill på alle detaljer, inkludert musikk, rom, lys og andre designelementer. Madonna’s touch vil være overalt,» sa Mastrov til den israelske avisen Ynet News.

Ifølge Daily Mail har Madonna vært i forhandlinger om å kjøpe en leilighet i en av de luksuriøse tårnene som nå bygges i Tel Aviv. Resultatet av forhandlingene vites ikke.

I 2015 takket Madonna det israelske politiet for å ha bidratt til å pågripe en Tel Aviv-basert hacker som brøt seg inn i hennes datasystem og lekket upublisert musikk på Internett. Det israelske politiets spesielle etterforskningsenhet Lahav 433 arresterte en 38 år gammel Tel Aviv-bosatt mistenkt for hacking av datamaskinene til flere artister, blant annet Madonna, og for å stjele uutgitte musikk for å selge online.

«Jeg er dypt takknemlig til FBI, det israelske politiets etterforskere og alle andre som har hjulpet til med arrestasjonen av denne hackeren,» skrev Madonna på sin Facebook-side, ifølge Jerusalem Post.