Bare to dager igjen, tirsdag, vil den første semifinalen i Eurovision finne sted i Tel Aviv, etterfulgt av den andre semifinalen på torsdag. Seks land er allerede sikret plasser i finalen som vil skje på lørdag kveld, 18. mai. Israel er blant dem. Kobi Marimi, Israels representant i årets konkurranse, brukte dagen i dag til å øve på scenen. På en pressekonferanse etter øvelsen lovet han å gjøre sitt beste. «Vi har ventet 20 år på dette og jeg vil ikke la noen ta dette øyeblikk fra oss,» sier han. Boikott Israel-bevegelsen har organisert en boikott for å stoppe arrangementet, men har ikke fått vind i seilene. Dessuten skriver World Israel News at noen av kampanjene er falske. Israel har oppdaget hundrevis av falske boikottkontoer på Twitter som hadde til hensikt å skape ett inntrykk av en større kampanje enn i virkeligheten.

Bare to dager igjen, tirsdag, vil den første semifinalen i Eurovision finne sted i Tel Aviv, etterfulgt av den andre semifinalen på torsdag. Seks land er allerede sikret plasser i finalen som vil skje på lørdag kveld, 18. mai. Israel er blant dem.

Kobi Marimi, Israels representant i årets konkurranse, brukte dagen i dag til å øve på scenen. På en pressekonferanse etter øvelsen lovet han å gjøre sitt beste. «Vi har ventet 20 år på dette og jeg vil ikke la noen ta dette øyeblikk fra oss,» sier han.

Boikott Israel-bevegelsen har organisert en boikott for å stoppe arrangementet, men har ikke fått vind i seilene. Dessuten skriver World Israel News at noen av kampanjene er falske. Israel har oppdaget hundrevis av falske boikottkontoer på Twitter som hadde til hensikt å skape ett inntrykk av en større kampanje enn i virkeligheten.