I morges mintes israelerne tradisjonen tro sine døde soldater og ofre for terror ved å stå stille flere minutter. Gående stoppet og bøyde hodene, bilene stanset da sirenene gikk kl.11.00.   Memorial Day for Fallen Soldiers and Victims of Terrorism er en høytidelig dag i Israel. Over 1,5 millioner israelere forventes å vise sin respekt på gravstedene til de som ble drept i krig eller terrorangrep i Israels historie, på 52 offisielle militære kirkegårder og hundrevis av andre mindre militære områder i sivile kirkegårder over hele landet.  En statsseremoni for soldatene på militærkirkegården i Mount Herzl i Jerusalem fulgte umiddelbart etter stillheten, med både statsminister Benjamin Netanyahu og president Reuven Rivlin til stede. Også tirsdag var det flere seremonier.  

I morges mintes israelerne tradisjonen tro sine døde soldater og ofre for terror ved å stå stille flere minutter. Gående stoppet og bøyde hodene, bilene stanset da sirenene gikk kl.11.00.  

Memorial Day for Fallen Soldiers and Victims of Terrorism er en høytidelig dag i Israel. Over 1,5 millioner israelere forventes å vise sin respekt på gravstedene til de som ble drept i krig eller terrorangrep i Israels historie, på 52 offisielle militære kirkegårder og hundrevis av andre mindre militære områder i sivile kirkegårder over hele landet. 

En statsseremoni for soldatene på militærkirkegården i Mount Herzl i Jerusalem fulgte umiddelbart etter stillheten, med både statsminister Benjamin Netanyahu og president Reuven Rivlin til stede. Også tirsdag var det flere seremonier.