Den amerikanske nettbutikkgiganten Amazon vil starte lokale aktiviteter i Israel, forteller kilder til den israelske næringslivsavisen Globes. I går kveld mottok flere israelske leverandører en invitasjon fra Amazon (på hebraisk) der de blir bedt om å levere varer til Amazon innen fem virkedager. Amazon har lagt Israel til listen over mulige destinasjoner for selgere via Amazon. Likevel, så langt kjent, planlegger Amazon fortsatt ikke et logistikksenter i Israel. Amazon inviterer mottakere av meldingen til å være «en del av en valgt gruppe selgere» og delta i lokalleveringsprogrammet i Israel. Amazon forklarer at programmet Local Delivery gjør det mulig for selgere å bruke Amazon.com-kontoene sine til å selge og levere direkte til kunder i Israel fra deres lager i Israel. «Amazon starter alltid med selgerleveranser som den første fasen av sin virksomhet,» sier Nir Zigdon, grunnlegger og administrerende direktør for eCommunity, en godkjent Amazon-leverandør, til Globes. «Vi har sett dette skje i Australia, India, og nå i Amazon Tyrkia. Senere, med forbehold om levedyktighet, åpner Amazon logistikk sentre og muliggjør Amazon Prime-medlemskap,» legger han til.

Den amerikanske nettbutikkgiganten Amazon vil starte lokale aktiviteter i Israel, forteller kilder til den israelske næringslivsavisen Globes. I går kveld mottok flere israelske leverandører en invitasjon fra Amazon (på hebraisk) der de blir bedt om å levere varer til Amazon innen fem virkedager.

Amazon har lagt Israel til listen over mulige destinasjoner for selgere via Amazon. Likevel, så langt kjent, planlegger Amazon fortsatt ikke et logistikksenter i Israel.

Amazon inviterer mottakere av meldingen til å være «en del av en valgt gruppe selgere» og delta i lokalleveringsprogrammet i Israel. Amazon forklarer at programmet Local Delivery gjør det mulig for selgere å bruke Amazon.com-kontoene sine til å selge og levere direkte til kunder i Israel fra deres lager i Israel.

«Amazon starter alltid med selgerleveranser som den første fasen av sin virksomhet,» sier Nir Zigdon, grunnlegger og administrerende direktør for eCommunity, en godkjent Amazon-leverandør, til Globes. «Vi har sett dette skje i Australia, India, og nå i Amazon Tyrkia. Senere, med forbehold om levedyktighet, åpner Amazon logistikk sentre og muliggjør Amazon Prime-medlemskap,» legger han til.