Tusenvis av turister besøker Tel Aviv neste måned for å se Eurovision Song Contest. Optimistiske prognoser snakker om 10 000. Næringslivsbladet Globes mener det viktigste ikke er antallet, men hvordan de blir behandlet. Slik at de blir inspirert til å komme tilbake.Turisttjenesteleverandører har vedtatt mottoet, "Vær snill mot turister," skriver Globes. Israel er klar for å ønske turister velkommen med åpne armer. Drosjesjåførene har blitt sendt til kurs i å tilby høflig service, og noen drosjer vil til og med ha klistremerker som fastsetter priser for reiser. Tel Aviv kommune har begynt å gi detaljert informasjon på engelsk om bussruter og et stativ har blitt opprettet på Ben Gurion flyplass for å selge spesielle turist Rav-Kav kollektivtransportkort, skriver Globes. Direktøren for Tel Aviv Global (som fremmer turisme til byen), Eytan Schwartz, sa nylig på en pressekonferanse at "vi bruker Eurovision Song Contest til å møte utfordringene i en by og et land. «Vi vet at offentlige rom ikke alltid er av høyeste standard. De sier at det er dyrt her. Ron Huldai (Tel Avivs ordfører) har bedt oss om å håndtere disse utfordringene og å sette opp en plattform som skal tjene oss i fremtiden." Schwartz sier at et nettsted blir satt opp som vil gi turister informasjon om hva som skjer i byen. I tillegg har Tel Avivs skilt gjennomgått forbedringer, og overvåking av prisene på strendene er oppgradert.    

Tusenvis av turister besøker Tel Aviv neste måned for å se Eurovision Song Contest. Optimistiske prognoser snakker om 10 000. Næringslivsbladet Globes mener det viktigste ikke er antallet, men hvordan de blir behandlet. Slik at de blir inspirert til å komme tilbake.Turisttjenesteleverandører har vedtatt mottoet, “Vær snill mot turister,” skriver Globes. Israel er klar for å ønske turister velkommen med åpne armer.

Drosjesjåførene har blitt sendt til kurs i å tilby høflig service, og noen drosjer vil til og med ha klistremerker som fastsetter priser for reiser. Tel Aviv kommune har begynt å gi detaljert informasjon på engelsk om bussruter og et stativ har blitt opprettet på Ben Gurion flyplass for å selge spesielle turist Rav-Kav kollektivtransportkort, skriver Globes.

Direktøren for Tel Aviv Global (som fremmer turisme til byen), Eytan Schwartz, sa nylig på en pressekonferanse at “vi bruker Eurovision Song Contest til å møte utfordringene i en by og et land. «Vi vet at offentlige rom ikke alltid er av høyeste standard. De sier at det er dyrt her. Ron Huldai (Tel Avivs ordfører) har bedt oss om å håndtere disse utfordringene og å sette opp en plattform som skal tjene oss i fremtiden.”

Schwartz sier at et nettsted blir satt opp som vil gi turister informasjon om hva som skjer i byen. I tillegg har Tel Avivs skilt gjennomgått forbedringer, og overvåking av prisene på strendene er oppgradert.