Israel er i forkant av kreftinnovasjon og bruker omtrent halvparten av sitt medisinske budsjett på kreftrelaterte behandlinger og medisin. Kreftbehandlinger har en høy pris på grunn av gentekniske metoder og spesialbygde kjemikalier, skriver United With Israel. På Sheba sykehus har Cancer Innovation Research Center redusert denne kostnaden ved å forsøke å masseprodusere fremtidige behandlinger av personlige medisiner, rapporter i24news. Prof. Dror Harats fra Sheba Medical Center forklarer utfordringene og kartet for fremtiden i dette innslaget.

Israel er i forkant av kreftinnovasjon og bruker omtrent halvparten av sitt medisinske budsjett på kreftrelaterte behandlinger og medisin. Kreftbehandlinger har en høy pris på grunn av gentekniske metoder og spesialbygde kjemikalier, skriver United With Israel.

På Sheba sykehus har Cancer Innovation Research Center redusert denne kostnaden ved å forsøke å masseprodusere fremtidige behandlinger av personlige medisiner, rapporter i24news.

Prof. Dror Harats fra Sheba Medical Center forklarer utfordringene og kartet for fremtiden i dette innslaget.