Beresheet, (eller "Genesis"), det israelske romfartøyet som er planlagt å lande på månen torsdag, sender allerede bemerkelsesverdige bilder av månen, skriver World Israel News. Genesis, Israels historiske romfartøy, som gikk inn i månens bane på torsdag på sin reise til månen, er på et "utmerket" spor, ifølge data fra SpaceIL og Israel Aerospace Industries (IAI). Det israelske romfartøyet er planlagt å lande på månen klokka 11.00 Israel tid 11. april (4 pm, EDT). I løpet av den kommende uken skal SpaceIL og IAI gjennomføre en serie intense manøvrer med romfartøyet som forberedelse til landingen.

Beresheet, (eller “Genesis”), det israelske romfartøyet som er planlagt å lande på månen torsdag, sender allerede bemerkelsesverdige bilder av månen, skriver World Israel News. Genesis, Israels historiske romfartøy, som gikk inn i månens bane på torsdag på sin reise til månen, er på et “utmerket” spor, ifølge data fra SpaceIL og Israel Aerospace Industries (IAI).

Det israelske romfartøyet er planlagt å lande på månen klokka 11.00 Israel tid 11. april (4 pm, EDT). I løpet av den kommende uken skal SpaceIL og IAI gjennomføre en serie intense manøvrer med romfartøyet som forberedelse til landingen.