“The Forbes 2019 Under 30 Global Women’s Summit” ble sparket i gang denne uken i Tel Aviv. I løpet av forretningskonferansen for unge kvinner fra hele verden vil det bli tilbudt fire dager med workshops, turer og foredrag for bedriftsledere og gründere fra hele verden. Arrangementet er ment å være et utstillingsvindu av forretnings- og teknologisk innovasjon, med topp foredragsholdere. Her kan du se mer om konferansen    

“The Forbes 2019 Under 30 Global Women’s Summit” ble sparket i gang denne uken i Tel Aviv. I løpet av forretningskonferansen for unge kvinner fra hele verden vil det bli tilbudt fire dager med workshops, turer og foredrag for bedriftsledere og gründere fra hele verden. Arrangementet er ment å være et utstillingsvindu av forretnings- og teknologisk innovasjon, med topp foredragsholdere.

Her kan du se mer om konferansen