Den multinasjonale detaljhandelskjeden Walmart har nylig kjøpt det israelske oppstartfirmaet Aspectiva Ltd. Walmart administrerende direktør Doug McMillon er i Israel i denne uken sammen med en gruppe toppledere, skriver det israelske næringslivsmagasinet Calcalist. I de siste månedene har Walmart kunngjort investeringer også i andre israelske oppstartfirma. I oktober sa forhandlere at kjeden investerer 300 millioner dollar  i "Interactive Multimedia Video Creation and Distribution Company Eko". Samme måned investerte det amerikanske firmaet i Team8 LLC, en tanketank og etableringsplattform. Ifølge Globes har Walmart  også planer om å investere i det israelske matforedlingsselskapet Strauss Group Ltd.

Den multinasjonale detaljhandelskjeden Walmart har nylig kjøpt det israelske oppstartfirmaet Aspectiva Ltd. Walmart administrerende direktør Doug McMillon er i Israel i denne uken sammen med en gruppe toppledere, skriver det israelske næringslivsmagasinet Calcalist.

I de siste månedene har Walmart kunngjort investeringer også i andre israelske oppstartfirma.

I oktober sa forhandlere at kjeden investerer 300 millioner dollar  i “Interactive Multimedia Video Creation and Distribution Company Eko”. Samme måned investerte det amerikanske firmaet i Team8 LLC, en tanketank og etableringsplattform.

Ifølge Globes har Walmart  også planer om å investere i det israelske matforedlingsselskapet Strauss Group Ltd.