Nylig kunngjorde El Al direktefly til San Francisco og Las Vegas, og nå sier selskapet at det også planlegger å begynne å fly direkte til Chicago, fra og med 2020, melder telegrambyrået JNS. I Nord-Amerika flyr El Al ut fra New York; Newark, New Jersey; Los Angeles; Boston; Miami; og Toronto. Flyselskapet vil skaffe seg ytterligere Boeing 787 Dreamliners, og har allerede kjøpt åtte av de 16 som det bestilte, ifølge Globes. Ledere fra Jewish United Fund/Jewish Federation, sammen med Israels generalkonsul i Midtvesten Roey Gilad, møttes i 2016 med både Chicago Department of Aviation og El Al-tjenestemenn for å overbevise flyselskapet om å åpne en rute til O'Hare International Airport i Chicago. "El Als retur til Chicago-markedet med en direkteflytur til Israel er en etterlengtet og spennende utvikling», sier JUFs viseadministrerende direktør Jay Tcath til JNS. "Flyruten er hjertelig velkommen av religiøse pilegrimer fra alle trosretninger, forretningsfolk, akademikere og kunstnere. Kort sagt, alle som gleder seg til deres første eller 50-talls tur til Israel, sier Tcath.

Nylig kunngjorde El Al direktefly til San Francisco og Las Vegas, og nå sier selskapet at det også planlegger å begynne å fly direkte til Chicago, fra og med 2020, melder telegrambyrået JNS. I Nord-Amerika flyr El Al ut fra New York; Newark, New Jersey; Los Angeles; Boston; Miami; og Toronto.

Flyselskapet vil skaffe seg ytterligere Boeing 787 Dreamliners, og har allerede kjøpt åtte av de 16 som det bestilte, ifølge Globes.

Ledere fra Jewish United Fund/Jewish Federation, sammen med Israels generalkonsul i Midtvesten Roey Gilad, møttes i 2016 med både Chicago Department of Aviation og El Al-tjenestemenn for å overbevise flyselskapet om å åpne en rute til O’Hare International Airport i Chicago.

“El Als retur til Chicago-markedet med en direkteflytur til Israel er en etterlengtet og spennende utvikling», sier JUFs viseadministrerende direktør Jay Tcath til JNS.

“Flyruten er hjertelig velkommen av religiøse pilegrimer fra alle trosretninger, forretningsfolk, akademikere og kunstnere. Kort sagt, alle som gleder seg til deres første eller 50-talls tur til Israel, sier Tcath.