Tel Aviv er rangert som den beste byen i Midtøsten og den 21. beste i verden av Time Out Magazine, skriver telegrambyrået TPS. Time Out Magazine brukte 34 000 byboere til å rangere de beste byene i verden og presenterte en liste over de 48 beste byene i verden i 2019. Byene ble klassifisert for deres "mat, drikke, kultur, uteliv, samfunn, nabolag, total lykke og andre faktorer, for eksempel byens skjønnhet og bekvemmelighet. «Velkommen til byen som aldri stopper. Tel Aviv - det moderne knutepunktet i Israel, den kulturelle hovedstaden, et kulinarisk mekka og en strandby», skriver Time Out. Magasinet skriver også at Tel Aviv "har et beryktet rykte" som en "non-stop-by med et flott natteliv og musikkscene." New York ble rangert som den beste byen i verden, etterfulgt av Melbourne og Chicago. Tyrkias Istanbul kom som nummer 48.

Tel Aviv er rangert som den beste byen i Midtøsten og den 21. beste i verden av Time Out Magazine, skriver telegrambyrået TPS.

Time Out Magazine brukte 34 000 byboere til å rangere de beste byene i verden og presenterte en liste over de 48 beste byene i verden i 2019.

Byene ble klassifisert for deres “mat, drikke, kultur, uteliv, samfunn, nabolag, total lykke og andre faktorer, for eksempel byens skjønnhet og bekvemmelighet.

«Velkommen til byen som aldri stopper. Tel Aviv – det moderne knutepunktet i Israel, den kulturelle hovedstaden, et kulinarisk mekka og en strandby», skriver Time Out.

Magasinet skriver også at Tel Aviv “har et beryktet rykte” som en “non-stop-by med et flott natteliv og musikkscene.”

New York ble rangert som den beste byen i verden, etterfulgt av Melbourne og Chicago. Tyrkias Istanbul kom som nummer 48.