Cannabisoppdrettsfirmaet Seedo annonserte tirsdag at konsernsjef i det PepsiCo-eide vannkarbonatfirmaet SodaStram vil bli med i styret, skriver Calcalist. Daniel Birnbaum, administrerende direktør for SodaStream International Ltd., har nylig gjort to investeringer i cannabisfirmaer. Seedo ble grunnlagt i 2013 med hovedkontor i israelske havnebyen Haifa. Det handles over disk i USA med en markedsverdi på 31,69 millioner dollar. Selskapet leverte sin første serie hjemme-voksende enheter til kunder i februar.

Cannabisoppdrettsfirmaet Seedo annonserte tirsdag at konsernsjef i det PepsiCo-eide vannkarbonatfirmaet SodaStram vil bli med i styret, skriver Calcalist. Daniel Birnbaum, administrerende direktør for SodaStream International Ltd., har nylig gjort to investeringer i cannabisfirmaer.

Seedo ble grunnlagt i 2013 med hovedkontor i israelske havnebyen Haifa. Det handles over disk i USA med en markedsverdi på 31,69 millioner dollar. Selskapet leverte sin første serie hjemme-voksende enheter til kunder i februar.