I Israel hjelper "menneskets beste venn" tidligere IDF-soldater til å komme seg fra både fysiske sår og psykologiske arr, skriver United With Israel. Spesialtrenede hunder fra Israels tjenestehundesenter gir komfort og er terapeutiske følgesvenner for funksjonshemmede, inkludert tidligere IDF-soldater som lider av posttraumatisk stresslidelse (PTSD). "Hundens rolle er å hjelpe pasienten til å holde seg rolig. For eksempel kan han se på ham, slikke han, som om å si: ikke bekymre deg, jeg er her med deg, alt er bra, " forteller senterets grunnlegger, Ilan Frumkin. Se mer om de snille hundene her  

I Israel hjelper “menneskets beste venn” tidligere IDF-soldater til å komme seg fra både fysiske sår og psykologiske arr, skriver United With Israel. Spesialtrenede hunder fra Israels tjenestehundesenter gir komfort og er terapeutiske følgesvenner for funksjonshemmede, inkludert tidligere IDF-soldater som lider av posttraumatisk stresslidelse (PTSD).

“Hundens rolle er å hjelpe pasienten til å holde seg rolig. For eksempel kan han se på ham, slikke han, som om å si: ikke bekymre deg, jeg er her med deg, alt er bra, ” forteller senterets grunnlegger, Ilan Frumkin. Se mer om de snille hundene her