Forskere ved Tel Aviv University har utviklet en ny, ikke-invasiv metode for å oppdage genetiske lidelser så tidlig som 11 uker inn i graviditeten, skriver United With Israel. Tel Aviv University forskere har laget en enkel blodprøve for å oppdage genetiske lidelser i foster tidlig i svangerskapet. Sagt å ha et 99 prosent nøyaktighetsnivå, kan den nye metoden erstatte den mye brukte, invasive amiotiske væsketesten, som i seg selv utgjør risiko for mor og baby. Se og lær mer om dette spennende, revolusjonerende gjennombrudd!

Forskere ved Tel Aviv University har utviklet en ny, ikke-invasiv metode for å oppdage genetiske lidelser så tidlig som 11 uker inn i graviditeten, skriver United With Israel. Tel Aviv University forskere har laget en enkel blodprøve for å oppdage genetiske lidelser i foster tidlig i svangerskapet.

Sagt å ha et 99 prosent nøyaktighetsnivå, kan den nye metoden erstatte den mye brukte, invasive amiotiske væsketesten, som i seg selv utgjør risiko for mor og baby.

Se og lær mer om dette spennende, revolusjonerende gjennombrudd!