Inkludert alle produkter av tre og inkludert papir, kaster folk hvert år tre og papir som kunne varmet opp 50 millioner boliger i 20 år. En israelsk organisasjon innså at det klart er en bedre måte å håndtere denne "sløsingen" på, og har utarbeidet en plan for å bygge møbler som kan gis til veldedighet eller brukes av de som bygger dem, skriver United for Israel. De omdanner søppel til møbler som tjener en god sak! Sjekk ut det fantastiske prosjektet som gjør skrot til skatter på bare noen få timer i denne videoen fra en israelsk TV-stasjon..

Inkludert alle produkter av tre og inkludert papir, kaster folk hvert år tre og papir som kunne varmet opp 50 millioner boliger i 20 år. En israelsk organisasjon innså at det klart er en bedre måte å håndtere denne “sløsingen” på, og har utarbeidet en plan for å bygge møbler som kan gis til veldedighet eller brukes av de som bygger dem, skriver United for Israel.

De omdanner søppel til møbler som tjener en god sak! Sjekk ut det fantastiske prosjektet som gjør skrot til skatter på bare noen få timer i denne videoen fra en israelsk TV-stasjon..