Israelske Netta Barzilai knuste alle i finalen i Portugal i fjor med «Toy». Nå skal hun fremføre hitlåten på norsk jord for første gang, skriver VG i dag. NRK forteller at det 25 år gamle fyrverkeriet har sagt ja til å opptre under den norske finalen om to dager. «Netta sjarmerte seg til seier foran om lag 200 millioner TV-seere. Og nå har vi gleden av å få henne hit til oss. Hun vant med en låt som var fengende, morsom og rar, samtidig som den tok opp viktige temaer, som #metoo. Hun er karismatisk og gøyal med en unik utstråling, så dette blir et fantastisk bidrag til festen», sier MGP-general Stig Karlsen til VG. Før åpningsseremonien i Lisboa i fjor poserte Netta sammen med Alexander Rybak (32), som senere sang Norge til en 15. plass, skriver VG. De to får et gjensyn med hverandre til helgen. Rybak skal nemlig også på scenen. For første gang i historien står to tidligere Eurovision-vinnere på podiet under en norsk finale, skriver avisen.

Israelske Netta Barzilai knuste alle i finalen i Portugal i fjor med «Toy». Nå skal hun fremføre hitlåten på norsk jord for første gang, skriver VG i dag. NRK forteller at det 25 år gamle fyrverkeriet har sagt ja til å opptre under den norske finalen om to dager.

«Netta sjarmerte seg til seier foran om lag 200 millioner TV-seere. Og nå har vi gleden av å få henne hit til oss. Hun vant med en låt som var fengende, morsom og rar, samtidig som den tok opp viktige temaer, som #metoo. Hun er karismatisk og gøyal med en unik utstråling, så dette blir et fantastisk bidrag til festen», sier MGP-general Stig Karlsen til VG.

Før åpningsseremonien i Lisboa i fjor poserte Netta sammen med Alexander Rybak (32), som senere sang Norge til en 15. plass, skriver VG. De to får et gjensyn med hverandre til helgen. Rybak skal nemlig også på scenen. For første gang i historien står to tidligere Eurovision-vinnere på podiet under en norsk finale, skriver avisen.