Israels solteknologi gir lys og elektrisitet til Afrika, som bidrar til å forbedre livet på det fattige kontinentet på 600 millioner mennesker, skriver United With Israel. Israels oppstart, i samarbeid med frivillige organisasjoner som Power Africa og USAid, bringer soldrevet lys og elektrisitet til landlige afrikanske samfunn. "Den beste typen veldedighet hjelper folk å bli selvhjulpne. Det handler om å få den private sektoren til å hjelpe afrikanske myndigheter til å utvikle egne ressurser og løfte hele sitt folk ut av fattigdom, "fortalte Andrew Herscowitz, USAids direktør for Power Africa, Israels i24-nyheter. Se innslaget i den israelske TV-kanalen her.

Israels solteknologi gir lys og elektrisitet til Afrika, som bidrar til å forbedre livet på det fattige kontinentet på 600 millioner mennesker, skriver United With Israel. Israels oppstart, i samarbeid med frivillige organisasjoner som Power Africa og USAid, bringer soldrevet lys og elektrisitet til landlige afrikanske samfunn.

“Den beste typen veldedighet hjelper folk å bli selvhjulpne. Det handler om å få den private sektoren til å hjelpe afrikanske myndigheter til å utvikle egne ressurser og løfte hele sitt folk ut av fattigdom, “fortalte Andrew Herscowitz, USAids direktør for Power Africa, Israels i24-nyheter.

Se innslaget i den israelske TV-kanalen her.