Vokalist Kobi Marimi ble valgt som vinneren av reality-tv-showet "Rising Star for Eurovision" på tirsdag. Kobi Marimi representerer Israel i 2019 Eurovision sangkonkurransen i Tel Aviv i mai, melder World Israel News. Israel vant retten til å være vert for konkurransen i fjor da Netta Barzilai kom i første omgang med hennes treff "Toy." Marimi, 27, kommer fra Ramat Gan, en Tel Aviv forstad. Han er utdannet av Nissan Nativ Acting Studio i Tel Aviv, en av Israels beste scenekunstskoler. Se da han utfører sin unike, opera / pop-stil-utgivelse av Leonard Cohens 'Hallelujah.'

Vokalist Kobi Marimi ble valgt som vinneren av reality-tv-showet “Rising Star for Eurovision” på tirsdag. Kobi Marimi representerer Israel i 2019 Eurovision sangkonkurransen i Tel Aviv i mai, melder World Israel News. Israel vant retten til å være vert for konkurransen i fjor da Netta Barzilai kom i første omgang med hennes treff “Toy.”

Marimi, 27, kommer fra Ramat Gan, en Tel Aviv forstad. Han er utdannet av Nissan Nativ Acting Studio i Tel Aviv, en av Israels beste scenekunstskoler.

Se da han utfører sin unike, opera / pop-stil-utgivelse av Leonard Cohens ‘Hallelujah.’