Det britiske flyselskapet Virgin Atlantic vil starte ruter mellom Ben Gurion Airport og London Heathrow 25. september, skriver den israelske avisen Yediot Ahronot. Den første planlagte flyturen vil finne sted fra London Heathrow til Tel Aviv denne dagen, og den første turen fra Ben Gurion om morgenen dagen etter. Virgin Atlantics administrerende direktør Shai Weiss var nylig i Israel for å fullføre detaljer om flyene, rapporterer Yediot Ahronot. Virgin Atlantic vil møte hard konkurranse på Tel Aviv-London-ruten mot flyselskaper som easyJet, Wizz Air, Arkia, El Al og British Airways, men håper også å tilby forbindelser fra Heathrow til et bredt spekter av destinasjoner i Nord-Amerika, inkludert New York, Los Angeles og San Francisco. Virgin Atlantic ble grunnlagt av den britiske gründeren Richard Branson som nylig solgte sin kontrollerende eierandel. I juni 2018 ble israelske Shai Weiss utnevnt til administrerende direktør for Virgin Atlantic, som har en flåte på 44 fly. Virgin Atlantic håper også å gjennomføre en spesiell partylansering av ruten i mai ved å fly over 258 britiske fans på en Airbus 330 til og fra Israel for å se finalen i Eurovision Song Contest i Tel Aviv.

Det britiske flyselskapet Virgin Atlantic vil starte ruter mellom Ben Gurion Airport og London Heathrow 25. september, skriver den israelske avisen Yediot Ahronot. Den første planlagte flyturen vil finne sted fra London Heathrow til Tel Aviv denne dagen, og den første turen fra Ben Gurion om morgenen dagen etter.

Virgin Atlantics administrerende direktør Shai Weiss var nylig i Israel for å fullføre detaljer om flyene, rapporterer Yediot Ahronot. Virgin Atlantic vil møte hard konkurranse på Tel Aviv-London-ruten mot flyselskaper som easyJet, Wizz Air, Arkia, El Al og British Airways, men håper også å tilby forbindelser fra Heathrow til et bredt spekter av destinasjoner i Nord-Amerika, inkludert New York, Los Angeles og San Francisco.

Virgin Atlantic ble grunnlagt av den britiske gründeren Richard Branson som nylig solgte sin kontrollerende eierandel. I juni 2018 ble israelske Shai Weiss utnevnt til administrerende direktør for Virgin Atlantic, som har en flåte på 44 fly.

Virgin Atlantic håper også å gjennomføre en spesiell partylansering av ruten i mai ved å fly over 258 britiske fans på en Airbus 330 til og fra Israel for å se finalen i Eurovision Song Contest i Tel Aviv.