Nå kommer Madonna til Israel. Den israelsk-kanadiske milliardær Sylvan Adams har inngått avtale om å betale regningen for popdiva Madonnas forestilling på 2019 Eurovision Song Contest, som vil bli avholdt i Tel Aviv i mai, melder Ynet News.  I de siste ukene har det israelske kringkastingsselskapet IPBC hatt samtaler med de to forretningsmennene, Danny Ben Naim og Sylvan Adams, og "etter mye overveielse ga Adams det grønne lyset til å finansiere Madonnas forestilling ved Eurovision Song Contest," sier en kilde som er kjent med detaljene, til den israelske avisen. «Madonna forventes å undertegne kontrakten i de kommende dagene," sier kilden. Danny Ben Naim er konsernsjef og eier av COMTEK Group, som ofte samarbeider med Adams om forretningsprosjekter. Adams er en jødisk milliardær som gjorde aliyah (innvandret) til Israel fra Canada i 2015. Han regnes som en av Israels mest entusiastiske filantroper og givere. I løpet av det siste året brakte Adams Giro D'Italia sykkelrittet til Israel - en av de største sportsbegivenhetene som noen gang har funnet sted på israelsk jord, skriver Ynet News. I tillegg har han jobbet med å etablere et kulturelt fundament som vil bringe verdensberømte artister til Israel for å heve den jødiske statens status i det internasjonale samfunnets øyne. "Adams mener at deltakelse av en artist som Madonna i årets show vil øke eksponeringen og mediedekningen til selve Eurovision Song Contest og de tilhørende hendelsene ... så vel som av Israels fantastiske folk og skjønnhet" sier Danny Ben Naim til Ynet News.

Nå kommer Madonna til Israel. Den israelsk-kanadiske milliardær Sylvan Adams har inngått avtale om å betale regningen for popdiva Madonnas forestilling på 2019 Eurovision Song Contest, som vil bli avholdt i Tel Aviv i mai, melder Ynet News.

 I de siste ukene har det israelske kringkastingsselskapet IPBC hatt samtaler med de to forretningsmennene, Danny Ben Naim og Sylvan Adams, og “etter mye overveielse ga Adams det grønne lyset til å finansiere Madonnas forestilling ved Eurovision Song Contest,” sier en kilde som er kjent med detaljene, til den israelske avisen.

«Madonna forventes å undertegne kontrakten i de kommende dagene,” sier kilden.

Danny Ben Naim er konsernsjef og eier av COMTEK Group, som ofte samarbeider med Adams om forretningsprosjekter. Adams er en jødisk milliardær som gjorde aliyah (innvandret) til Israel fra Canada i 2015. Han regnes som en av Israels mest entusiastiske filantroper og givere.

I løpet av det siste året brakte Adams Giro D’Italia sykkelrittet til Israel – en av de største sportsbegivenhetene som noen gang har funnet sted på israelsk jord, skriver Ynet News. I tillegg har han jobbet med å etablere et kulturelt fundament som vil bringe verdensberømte artister til Israel for å heve den jødiske statens status i det internasjonale samfunnets øyne.

“Adams mener at deltakelse av en artist som Madonna i årets show vil øke eksponeringen og mediedekningen til selve Eurovision Song Contest og de tilhørende hendelsene … så vel som av Israels fantastiske folk og skjønnhet” sier Danny Ben Naim til Ynet News.