Elektrisk scooter selskapet Lime har distribuert 500 scootere på gatene i Tel Aviv. Lime blir en av tre elektriske scooteroperatører i Israel sammen med amerikanske Bird og det tyske selskapet Wind, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Sammen har de tre selskapene 1500 elektriske scootere til leie rundt om i Tel Aviv. I mars vil det israelske selskapet LEO, som markedsfører Inokim elektriske scootere, også delta i den delte scooterfrakten, skriver Globes. Alle de elektriske scooterbedriftene tar samme avgift - 5 shekel pluss 0,50 shekel for hvert minutt scooterne leies. Lime opererer i 100 byer rundt om i verden, hovedsakelig i Nord-Amerika. Brukere kan dra nytte av et GPS-system på den elektriske scooteren, som kan kobles til smarttelefonen. Som sine konkurrenter kobler brukerne til systemet via en app, som har fungert på hebraisk de siste ukene. Scootere er tilgjengelig fra 09:00 til 22:00. De vil bli ladet i løpet av natten, skriver Globes. Lime Israels generaldirektør, Yaniv Goder sier til Globes at byene i Gush Dan-regionen vil være de første som får tilbudet. «Etterpå vil vi utvide hele landet,» sier han.

Elektrisk scooter selskapet Lime har distribuert 500 scootere på gatene i Tel Aviv. Lime blir en av tre elektriske scooteroperatører i Israel sammen med amerikanske Bird og det tyske selskapet Wind, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Sammen har de tre selskapene 1500 elektriske scootere til leie rundt om i Tel Aviv. I mars vil det israelske selskapet LEO, som markedsfører Inokim elektriske scootere, også delta i den delte scooterfrakten, skriver Globes.

Alle de elektriske scooterbedriftene tar samme avgift – 5 shekel pluss 0,50 shekel for hvert minutt scooterne leies. Lime opererer i 100 byer rundt om i verden, hovedsakelig i Nord-Amerika.

Brukere kan dra nytte av et GPS-system på den elektriske scooteren, som kan kobles til smarttelefonen. Som sine konkurrenter kobler brukerne til systemet via en app, som har fungert på hebraisk de siste ukene. Scootere er tilgjengelig fra 09:00 til 22:00. De vil bli ladet i løpet av natten, skriver Globes.

Lime Israels generaldirektør, Yaniv Goder sier til Globes at byene i Gush Dan-regionen vil være de første som får tilbudet. «Etterpå vil vi utvide hele landet,» sier han.