Ved å bruke banebrytende genetisk koding for å drepe syke celler, kan israelske forskere ha oppdaget den første "fullstendige kur mot kreft", skriver United With Israel. En behandling som foregår av et team av israelske forskere, kan utgjøre den første "fullstendige kur mot kreft", ifølge Dan Aridor, styreleder for selskapet som utvikler behandlingen, Israels Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi). "Vår kreftbehandling vil være effektiv fra dag ett, vil vare i noen få uker, og vil ha ingen eller minimale bivirkninger til en mye lavere kostnad enn de fleste andre behandlinger på markedet," forteller Aridor til Jerusalem Post. Behandlingen kalles MuTaTo (multi-target toxin). Laget utviklet kreftterapien etter å ha vurdert en rekke kreftmedikamenter og behandlinger som mislyktes tidligere. MuTaTo bruker en kombinasjon av flere aminosyrer for spesifikt å målrette og drepe kreftceller.

Ved å bruke banebrytende genetisk koding for å drepe syke celler, kan israelske forskere ha oppdaget den første “fullstendige kur mot kreft”, skriver United With Israel. En behandling som foregår av et team av israelske forskere, kan utgjøre den første “fullstendige kur mot kreft”, ifølge Dan Aridor, styreleder for selskapet som utvikler behandlingen, Israels Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi).

“Vår kreftbehandling vil være effektiv fra dag ett, vil vare i noen få uker, og vil ha ingen eller minimale bivirkninger til en mye lavere kostnad enn de fleste andre behandlinger på markedet,” forteller Aridor til Jerusalem Post.

Behandlingen kalles MuTaTo (multi-target toxin). Laget utviklet kreftterapien etter å ha vurdert en rekke kreftmedikamenter og behandlinger som mislyktes tidligere. MuTaTo bruker en kombinasjon av flere aminosyrer for spesifikt å målrette og drepe kreftceller.