Den unge kreftpasienten Ido Rafael Vaknins ba om å få treffe Israels statsminister. Og det fikk han. Benjamin Netanyahu tok vel imot det lille barnet og hans familie, og Idol fikk testet statsministerstolen på statsministerens kontor i Jerusalem. Netanyahus besøkende Ido Rafael Vaknin lider av leukemi. Han hadde selv bedt om å møte statsministeren og var tydelig veldig spent på sitt besøk med Israels leder, skriver United With Israel. "Nå er du statsminister," sa Netanyahu da gutten satt seg i sjefsstolen. Netanyahu lagde et bilde av Ido på skrivebordet sitt og sa til gutten: "Du vil fortsette å sitte her, men det er ett problem fordi jeg må møte stabssjefen og generalene. Jeg ville være glad hvis du bor her, kanskje i fremtiden." Se de søte øyeblikkene mellom den unge gutten og den israelske statsministeren her.

Den unge kreftpasienten Ido Rafael Vaknins ba om å få treffe Israels statsminister. Og det fikk han. Benjamin Netanyahu tok vel imot det lille barnet og hans familie, og Idol fikk testet statsministerstolen på statsministerens kontor i Jerusalem.

Netanyahus besøkende Ido Rafael Vaknin lider av leukemi. Han hadde selv bedt om å møte statsministeren og var tydelig veldig spent på sitt besøk med Israels leder, skriver United With Israel. “Nå er du statsminister,” sa Netanyahu da gutten satt seg i sjefsstolen.

Netanyahu lagde et bilde av Ido på skrivebordet sitt og sa til gutten: “Du vil fortsette å sitte her, men det er ett problem fordi jeg må møte stabssjefen og generalene. Jeg ville være glad hvis du bor her, kanskje i fremtiden.”

Se de søte øyeblikkene mellom den unge gutten og den israelske statsministeren her.