Den nye flyplassen, 20 minutter utenfor den israelske badebyen Eilat, er ferdig til bruk. Den har kostet 1,7 milliarder shekel og har 100 gange mer plass enn den gamle flyplassen, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Utenfra ser den nye Ramon Flyplass ut som en hvit blomst som glitrer i ørkenens hjerte, beskriver Globes. Flyplassens design er spesielt imponerende, skriver avisen. Både eksternt, med det fjellrike landskapet som ses gjennom de store vinduene, og internt, med oppmerksomhet på små detaljer, som lading og USB-kontakter ved siden av hvert sete i venterommene, estetisk tiltalende bad der såpe, kranen og håndtørklene er skjult under et speil, hydroponisk vegetasjon og eksterne fiskedammer.  Det er virkelig imponerende; Det er ingen tvil om at flyplassen kan måle seg selv med toppmoderne internasjonale flyplasser, mener Globes. Flyplassens teknologi strekker seg til selvstendige innsjekkingsstasjoner og teknologi som vil imøtekomme start og landing i dårlige værforhold. Dessuten er Ramon Airport miljøvennlig; Den ble bygget ved hjelp av materialer levert av naturen i området. Planter ble opprotet, bevart og plantet. 1,7 milliarder shekel-investeringen er synlig i hvert hjørne. Det eneste spørsmålet er om det vil betale seg, skriver Globes

Den nye flyplassen, 20 minutter utenfor den israelske badebyen Eilat, er ferdig til bruk. Den har kostet 1,7 milliarder shekel og har 100 gange mer plass enn den gamle flyplassen, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Utenfra ser den nye Ramon Flyplass ut som en hvit blomst som glitrer i ørkenens hjerte, beskriver Globes.

Flyplassens design er spesielt imponerende, skriver avisen. Både eksternt, med det fjellrike landskapet som ses gjennom de store vinduene, og internt, med oppmerksomhet på små detaljer, som lading og USB-kontakter ved siden av hvert sete i venterommene, estetisk tiltalende bad der såpe, kranen og håndtørklene er skjult under et speil, hydroponisk vegetasjon og eksterne fiskedammer.

 Det er virkelig imponerende; Det er ingen tvil om at flyplassen kan måle seg selv med toppmoderne internasjonale flyplasser, mener Globes.

Flyplassens teknologi strekker seg til selvstendige innsjekkingsstasjoner og teknologi som vil imøtekomme start og landing i dårlige værforhold. Dessuten er Ramon Airport miljøvennlig; Den ble bygget ved hjelp av materialer levert av naturen i området. Planter ble opprotet, bevart og plantet.

1,7 milliarder shekel-investeringen er synlig i hvert hjørne. Det eneste spørsmålet er om det vil betale seg, skriver Globes