Israel har de siste årene jobbet hardt med å forbedre sitt forhold til arabiske naboland i regionen. Nå avsløres det at det til og med er gjort fremstøt overfor det sjiadominerte, men religiøst splittede, Irak, et land med gode forbindelser til Iran. Israels utenriksdepartement avslørte denne uken at tre delegasjoner med irakiske tjenestemenn nylig har besøkt den jødiske staten. Det melder den israelske TV-stasjonen i24, samt nettstedet United With Israel. Besøkene representerer enda et eksempel på at arabiske nasjoner overveier deres tilnærming til Israel på nytt, med Saudi-Arabia, Bahrain, Oman og De forente arabiske emirater i spissen, som alle tar små skritt i tilnærmingen til den jødiske staten, skriver United With Israel. Regjeringen i Bagdad anerkjenner ikke Israel offisielt. Se reportasje her  

Israel har de siste årene jobbet hardt med å forbedre sitt forhold til arabiske naboland i regionen. Nå avsløres det at det til og med er gjort fremstøt overfor det sjiadominerte, men religiøst splittede, Irak, et land med gode forbindelser til Iran.

Israels utenriksdepartement avslørte denne uken at tre delegasjoner med irakiske tjenestemenn nylig har besøkt den jødiske staten. Det melder den israelske TV-stasjonen i24, samt nettstedet United With Israel.

Besøkene representerer enda et eksempel på at arabiske nasjoner overveier deres tilnærming til Israel på nytt, med Saudi-Arabia, Bahrain, Oman og De forente arabiske emirater i spissen, som alle tar små skritt i tilnærmingen til den jødiske staten, skriver United With Israel. Regjeringen i Bagdad anerkjenner ikke Israel offisielt.

Se reportasje her