Den israelske nasjonalforsamlingen, Knesset, kan etter det kommende valget få sitt første døve medlem. Hun er en kjent forkjemper for funksjonshemmede, heter Shirley Pinto, og stiller for det nye partiet til utdanningsminister Naftali Bennett og justisminister Ayelet Shaked, New Right, skriver World Israel News. Pinto, 30, er en sosial og politisk aktivist kjent for å fremme rettighetene til døve og israelsk tegnspråk. Hun er medstifter av Israels senter for døvestudier. Hun har tjent i Israels luftvåpen som prosjektleder og logistikkleder, og mottok en anerkjennelse for sin tjeneste fra den israelske presidenten Reuven Rivlin. Pinto ble født av en døv far og en blind og døve mor, skriver World Israel News. «Sammen med henne skal vi lage historie og hun blir den første døve personen i Knesset,» skriver Naftali Bennett på twitter

Den israelske nasjonalforsamlingen, Knesset, kan etter det kommende valget få sitt første døve medlem. Hun er en kjent forkjemper for funksjonshemmede, heter Shirley Pinto, og stiller for det nye partiet til utdanningsminister Naftali Bennett og justisminister Ayelet Shaked, New Right, skriver World Israel News.

Pinto, 30, er en sosial og politisk aktivist kjent for å fremme rettighetene til døve og israelsk tegnspråk. Hun er medstifter av Israels senter for døvestudier.

Hun har tjent i Israels luftvåpen som prosjektleder og logistikkleder, og mottok en anerkjennelse for sin tjeneste fra den israelske presidenten Reuven Rivlin. Pinto ble født av en døv far og en blind og døve mor, skriver World Israel News.

«Sammen med henne skal vi lage historie og hun blir den første døve personen i Knesset,» skriver Naftali Bennett på twitter